Τους Υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους της Π.Ε. Καστοριάς παρουσίασε ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτ. Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης (φωτο)

κατηγορία : Δυτική Μακεδονία/Τοπικά Νέα από

Τις βασικές αρχές του προγράμματός του  για την Π.Ε Καστοριάς, καθώς και  υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους της Π.Ε. Καστοριάς οι οποίοι θα πλαισιώσουν το ψηφοδέλτιο του  Συνδυασμού του παρουσίασε ο  υποψήφιος περιφερειάρχης  Δυτ. Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης, σε εκδήλωση που έγινε στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του  ξενοδοχείου «Τσάμης».

«Εδώ από την Καστοριά σήμερα θα  δώσουμε το μήνυμα της ελπίδας, το μήνυμα της αλλαγής πορείας με  βάση ένα οργανωμένο σχέδιο, με βάση την πίστη και την αυταπάρνηση για την προσφορά στον άνθρωπο και στην κοινωνία και πάνω απ’ όλα με  βάση  τους υποψηφίους που εσείς θα επιλέξετε και θα τους στείλετε στο Περιφερειακό  Συμβούλιο και να υπηρετούν εσάς γιατί πρόκειται να είναι οι υπηρέτες σας στην καθημερινότητά σας, στην κοινωνία σας, στην  οικονομία σας για να μπορέσουμε να κάνουμε ξανά την Καστοριά  δυνατή και να  ανεβάσουμε τη  Δυτική Μακεδονία στο  βάθρο που ήταν κάποτε.

Έχουμε σχέδιο, όραμα, έχουμε πίστη, είμαστε αποφασισμένοι να  δώσουμε λύση στα προβλήματα. Να αλλάξουμε τον τόπο μας, ν’ αλλάξουμε πορεία, μια πορεία προς  το μέλλον, προς την Ευρώπη, αξιοποιώντας όλες τις  δημιουργικές δυνάμεις του τόπου, όλες τις δυνατότητες που μας παρέχει ο τόπος μας. Με  σεβασμό στην ιστορία, στα ιερά και τα όσια που μας κληροδότησαν οι πρόγονοί μας και   τα διασφάλισαν με τους αγώνες τους και με το αίμα  τους», υπογράμμισε  στην ομιλία του ο κ. Κασαπίδης   και αναφέρθηκε στη συνέχεια στον  σχεδιασμό του για τον πρωτογενή τομέα, την επιχειρηματικότητα, τον τουρισμό .

«Σ’ αυτό το νέο  ξεκίνημα σηματοδοτούμε την αλλαγή πορείας  βάζοντας μπροστά  τις πνευματικές αξίες. Για να μπορέσουμε να κάνουμε την κοινωνία μας πιο ανθρώπινη,  πιο δίκαιη, πιο αληθινή. Γιατί πιστεύουμε στις αρχές και στις αξίες, πιστεύουμε στις αρχές και τις αξίες  του ελληνορθόδοξου πολιτισμού», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Ακολούθησε η παρουσίαση των υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων  στην Π.Ε Καστοριάς οι οποίοι είναι: Αναστάσιος Γουγούσης -Χριστίνα  Ευαγγέλου -Ισίδωρος  Ζιώγου -Μαρία Ιωάννου- Χαράλαμπος Καραταγλίδης – Δέσποινα Κοζατσάνη – Καλλιόπη Κυριακίδου -Θωμάς Μάνος -Μιχάλης Μπινιάκος – Δημήτρης Σαββόπουλος.

Δ.Ι- Ε.Ψ.