Τον απολογισμό της Π.Ε. Καστοριάς για το 2016 παρουσίασε ο Αντιπεριφερειάρχης Σωτ. Αδαμόπουλος

/

Θετικό χαρακτήρισε ο Aντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Σωτήρης Αδαμόπουλος τον απολογισμό της Π.Ε Καστοριάς για το 2016.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησε σήμερα στο γραφείο του, ο κ. Αδαμόπουλος αναφέρθηκε στα έργα που δημοπρατήθηκαν, εκτελέστηκαν και ολοκληρώθηκαν τον χρόνο που πέρασε, ενώ παρουσίασε αναλυτικά το έργο κάθε υπηρεσίας της Π.Ε. Καστοριάς.

Στη συνέχεια ο Αντιπεριφερειάρχης μίλησε για τους στόχους που έχουν τεθεί για το 2017, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται: η προμήθεια πολυμηχανήματος διαχείρισης των καλαμώνων της λίμνης και η υλοποίηση δράσεων για την προστασία της, η δημοπράτηση μελέτης εκσυγχρονισμού του ΔΗΝΑΚ, η συνέχιση του φράγματος Νεστορίου, ο εκσυγχρονισμός των παραλίμνιων αρδευτικών στη λογική των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, η σήραγγα της Κλεισούρας κ.α.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από την έναρξη της συνέντευξης, ο κ. Αδαμόπουλος έκοψε βασιλόπιτα για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ θέλοντας να τους ευχαριστήσει όπως είπε «για τη βοήθειά τους στην ανάδειξη ζητημάτων που αφορούν την Π.Ε Καστοριάς».

Το τυχερό νόμισμα έπεσε στον Αλέξη Σαββόπουλο από το FOUIT.

Ε.Ψ

Προηγούμενο Άρθρο

Δωρεάν διανομή ελαιόλαδου από τον Σύλλογο Πολυτέκνων Καστοριάς στα μέλη του

Επόμενο Άρθρο

Σωτ. Αδαμόπουλος: «Απαράδεκτη η τοποθέτηση του Υπ. Παιδείας για την αξιοποίηση του κτιρίου που θα στέγαζε την Αρχιτεκτονική»

Τελευταία από Εκδηλώσεις

Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2024 – Φεστιβάλ Αυλής Μουσική Παράσταση από το Δημοτικό Ωδείο «Δημήτριος Μπαϊρακτάρης & Σουλτάνα Πετσάλνικου Μπαϊρακτάρη»

Η «Καλοκαιρινή Συναυλία» της μπάντας του Μπαϊρακτάρειου Δημοτικού Ωδείου Καστοριάς φέτος πλαισιώνεται από αγαπημένα έργα των