Την Τετάρτη 6 Ιουνίου συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας στην Καστοριά (φωτο)

κατηγορία : Εκδηλώσεις/Τοπικά Νέα από

Η συγκρότηση επταμελούς συντονιστικής επιτροπής η οποία θα αναλάβει τη διοργάνωση της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας για τη Μακεδονία αποφασίστηκε στη συνάντηση εκπροσώπων συλλόγων και φορέων που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στο Δημαρχείο Καστοριάς.

Η συνάντηση έγινε ύστερα από πρόσκληση που απηύθυνε ο δήμαρχος Καστοριάς Ανέστης Αγγελής με αφορμή τη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Ιουνίου στις 7:30μμ στην Καστοριά και σε άλλες πόλεις, με πρωτοβουλία της οργανωτικής επιτροπής των συλλαλητηρίων που έγιναν στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα.

Στην Καστοριά η συγκέντρωση θα γίνει μπροστά από το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας.

Στη συνάντηση την οποία συντόνισε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καστοριάς Γιάννης Τόμου, παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της Ιεράς Μητροπόλεως Καστοριάς, η βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Καστοριάς Μαρία Αντωνίου, εκπρόσωποι της Π.Ε, των τριών Δήμων, Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων, οργανώσεων, φορέων και συλλόγων.

Όλοι τους επισήμαναν ότι η εκδήλωση δεν θα πρέπει να έχει κομματική χροιά και κάλεσαν τον κόσμο της Καστοριάς να δώσει δυναμικό «παρών» στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Ε.Ψ.