Την πρόθεση του να διεκδικήσει εκ νέου τον Δήμο Αργους Ορεστικού ανακοίνωσε ο Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου

Την πρόθεσή του να διεκδικήσει  εκ  νέου τον Δήμο Άργους Ορεστικού  στις δημοτικές εκλογές που θα γίνουν το  2019 εκδήλωσε ο Δήμαρχος  Πάνος Κεπαπτσόγλου.

Στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι ο  Δήμαρχος  Άργους  Ορεστικού  ανέφερε ότι  πρόκειται για  μια απόφαση που έλαβε  μαζί με τους συνεργάτες του  από τον συνδυασμό.

«Εδώ   είμαστε μια ομάδα, μια οικογένεια τόσο με τους υπαλλήλους , όσο και με τους αιρετούς, τους καθημερινούς αδιάκοπους συνεργάτες, οι οποίοι αφιερώνουν πάρα πολύ χρόνο, στερούν χρόνο από την προσωπική τους ζωή, την οικογενειακή τους ζωή, με οικονομικό κόστος σε κάποιους ουσιαστικό, αλλά πρέπει και τελικά αυτό έχουμε καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια, να υλοποιήσουμε όλα αυτά τα οποία  δεσμευθήκαμε προεκλογικά τόσο το  2010, όσο και το 2014.

Ξεφυλλίζοντας σε κάποια τελευταία συνάντηση που έχουμε κάνει και ούτως ή άλλως οι συναντήσεις αυτές  είναι τακτικές  και καθημερινές τα προεκλογικά  φυλλάδια που μοιράζαμε τότε στους συνδημότες μας για να μας προτιμήσουν και να μας τιμήσουν με την ψήφο τους, διαπιστώνουμε ότι  το 95% και πλέον από τις προεκλογικές δεσμεύσεις ,  ήδη έχει  υλοποιηθεί.

Πόσο μάλλον τα έργα που είχαν προγραμματιστεί τα οποία  ήδη  έχουν ενταχθεί, είτε είναι σε  φάση αξιολόγησης, είτε είναι σε φάση υποβολής.

Δεν θα υπάρχει καμία πρόσκληση ενδιαφέροντος  από ευρωπαϊκό πρόγραμμα στο οποίο ο  Δήμος Άργους Ορεστικού να μην έχει υποβάλλει τουλάχιστον μια πρόταση.

Είμαστε απόλυτα έτοιμοι μελετητικά, απόλυτα ώριμοι και πιστεύω ότι αυτή θα είναι και η ηθική καταξίωση μετά όταν  θα δούμε όλες αυτές οι προτάσεις να  γίνονται πραγματικότητα.

Μέσα λοιπόν από αυτές τις διαδικασίες, μέσα από αυτή την εξαντλητική πίεση, την εξαντλητική δουλειά αποφασίσαμε  όλοι μαζί οι συνεργάτες αλλά και εγώ που δεν είμαι τίποτα άλλο από συντονιστής αυτής της προσπάθειας, να διεκδικήσουμε εκ νέου στις εκλογές του  2019 την δημοτική αρχή του  Δήμου Άργους Ορεστικού. Παρότι μένουν ακόμη δυόμισι χρόνια δουλειάς, νομίζω ότι  είναι  η ηθική καταξίωση  αυτής της ομάδας, αυτής της παράταξης «Προτεραιότητα στον πολίτη», δήλωσε ο κ. Κεπαπτσόγλου,

Επίσης, ο Δήμαρχος Άργους Ορεστικού αναφέρθηκε εκτενώς στα έργα που έγιναν και σε αυτά που έχουν προγραμματιστεί να γίνουν  μέσα στο επόμενο  χρονικό διάστημα, καθώς και σε άλλα επίκαιρα θέματα που απασχολούν τον Δήμο.

Κλείνοντας τη συνέντευξή του ο  κ. Κεπαπτσόγλου απηύθυνε ευχές  για το Πάσχα.

«Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους θεσμικούς, στους απανταχού  δημότες και όχι μόνο, σε όλο τον κόσμο,  καλή Ανάσταση, καλό Πάσχα, με υγεία πάνω απ΄ όλα, κουράγιο ,ειδικά για μας τους θεσμικούς, να σταθούμε στο ύψος μας και να ανταπεξέλθουμε σε όλα τα προβλήματα που αφορούν την κοινωνία και τη χώρα γενικότερα».

Ε.Ψ.

Προηγούμενο Άρθρο

Ο Ναούμ και η Αγγελίνα Δίτσιου για την πρώτη δότρια μυελού των οστών Ελένη Τσιαρκατζή

Επόμενο Άρθρο

Απαράδεκτες εικόνες στη αποβάθρα της Βόρ. Παραλίας (φωτογραφίες)

Τελευταία από Τοπικά Νέα