Την Καστοριά επισκέφθηκαν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές της Νέας Αριστεράς Γαβριήλ Σακελλαρίδης και Θέμης Αμπλάς

Την Καστοριά επισκέφθηκαν την Κυριακή 12 Μαΐου οι  υποψήφιοι ευρωβουλευτές της Νέας Αριστεράς Γαβριήλ Σακελλαρίδης και Θέμης Αμπλάς, στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποιούν  στην Δυτική Μακεδονία.

Τους υποψήφιους ευρωβουλευτές καλωσόρισε το μέλος του Συντονιστικού Νέας Αριστεράς  Τ.Ο Καστοριάς, Στέφανος Μπαλταγιάννης.

Στις δηλώσεις τους οι κ.κ  Σακελλαρίδης και Αμπλάς χαρακτήρισαν τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου ως μια σημαντική μάχη  σε πολλά επίπεδα, ενώ παράλληλα, άσκησαν δριμύτατη κριτική στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς της σε θέματα ζωτικής σημασίας.

“Η Νέα Αριστερά είναι εδώ, έχουμε αυτοπεποίθηση  ότι  έχουμε και τα πρόσωπα και τις θέσεις και το πρόγραμμα και τις αξίες που θα μπορέσουν να δώσουν πραγματικές απαντήσεις στα πραγματικά προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας”,τόνισαν και κάλεσαν τους πολίτες να δώσουν την ψήφο τους στο συγκεκριμένο κόμμα.

“ Η  ψήφος στην Νέα Αριστερά είναι μία χρήσιμη ψήφος, για να έχουμε ισχυρή εκπροσώπηση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αλλά και να μπορέσουμε να είμαστε και καταλύτης πολιτικών εξελίξεων την επόμενη μέρα”, ανέφεραν.

fonikastorias.gr – Ε.Ψ.

Προηγούμενο Άρθρο

Παρουσίαση βιβλίου από το Οικοτρόπιο Καστοριάς

Επόμενο Άρθρο

Καστοριά: Για 7η φορά πραγματοποιείται το εκπαιδευτικό πρόγραμμα φιλαναγνωσίας: «Η φαντασία πάει…σχολείο»

Τελευταία από Τοπικά Νέα