Τηλεφώνημα για βόμβα σε τράπεζα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης – Αποκλείστηκε η περιοχή

Τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας σε τραπεζικό κατάστημα στη Θεσσαλονίκη έγινε πριν λίγη ώρα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τηλεοπτικός σταθμός δέχτηκε τηλεφώνημα από άγνωστο ο οποίος ανέφερε ότι τοποθετήθηκε βόμβα σε υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας, στην Αριστοτέλους 6, κοντά στη Λ. Νίκης.

Επί τόπου έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες και έχουν αποκλείσει τον χώρο, ενώ έχουν κληθεί και άντρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, για να ελέγξουν εάν υπάρχει ύποπτο αντικείμενο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν εκκενωθεί πολυκατοικίες στο σημείο, ενώ κλειστές για τα οχήματα παραμένουν η Λ. Νίκης και η οδός Μητροπόλεως.

Σημειωτέον ότι σε ανάλογες περιπτώσεις την απόφαση για εκκένωση ή όχι του χώρου αναλαμβάνει ο Διευθυντής Ασφαλείας έπειτα από εισήγηση του επικεφαλής του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, ωστόσο, ο διευθυντής Ασφαλείας κ. Ν. Ζησιμόπουλος βρισκόταν σε σύσκεψη την ώρα του απειλητικού τηλεφωνήματος και έτσι την υπόθεση διαχειρίζονται οι υφιστάμενοι του.

Πηγή: thestival.gr

Προηγούμενο Άρθρο

«Ανάσα» στο Χρηματιστήριο έδωσε το πενταετές ομόλογο

Επόμενο Άρθρο

Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Γρεβενών πλήθος κλοπών που διαπράχθηκαν από καταστήματα «σούπερ μάρκετ» σε διάφορες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας

Τελευταία από Ελλάδα