Τα ηλιακά πάνελ τοποθετήθηκαν και περιμένουν τα ηλεκτρικά ποδήλατα!

/

Τοποθετήθηκαν, πίσω από την αφετηρία των Αστικών Λεωφορείων, τα ηλιακά πάνελ, για την κυκλοφορία των ηλεκτρικών ποδηλάτων, τα οποία, μαζί με τα συμβατικά, που προμηθεύτηκε η Π.Ε. Καστοριάς, μέσω του διασυνοριακού προγράμματος GALET, θα παραχωρηθούν πρός χρήση, στον Δήμο Καστοριάς, με αφιλοκερδή λειτουργία για πέντε χρόνια.

20160924_100829

Το σύνολο των ηλεκτρικών και συμβατικών ποδηλάτων είναι περί τα 27, εκ των οποίων, τα 12 περίπου ηλεκτρικά (τα οποία θα διαθέτουν και υποβοήθηση), θα σταθμεύουν στον ανωτέρω χώρο, τα δέ υπόλοιπα, συμβατικά, όπως μας πληροφόρησε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Δημ. Κωτούλας, αποφασίστηκε να σταθμεύουν στην Σπηλιά του Δράκου.

20160924_100852

Μετά την βαφή των βάσεων στο χρώμα της αφετηρίας των Αστικών Λεωφορείων, αναμένεται, η τοποθέτηση των ποδηλατικών βάσεων, η συναρμολόγηση των ποδηλάτων και βέβαια η ολοκλήρωση των διαδικασιών παραλαβής των ποδηλάτων από τον Δήμο μας, ώστε να ξεκινήσει και η λειτουργία τους (ο ενδιαφερόμενος, όπως μας ενημέρωσε ο κ. Κωτούλας, θα παραλαμβάνει το κλειδί του ποδηλάτου δείχνοντας την αστυνομική του ταυτότητα) πράγμα που ευχόμαστε να γίνει το συντομότερο δυνατόν.

Προηγούμενο Άρθρο

Η πραγματικότητα για το έργο: «Κατασκευή φράγματος Νεστορίου και συνοδευτικών έργων Ν. Καστοριάς»

Επόμενο Άρθρο

Δωρεάν μαστογραφικός έλεγχος από τον Δήμο Άργους Ορεστικού

Τελευταία από Στο ρυθμό της Πόλης