Τα εγκαίνια της 48ης Διεθνούς Εκθέσεως Γούνας Καστοριάς! (φωτογραφίες)

//

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα το απόγευμα, από τον σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καστοριάς κ.κ. Καλλίνικο, τα εγκαίνια της 48ης ΔΕΓΚ με την παρουσία επισήμων και επισκεπτών στο Κέντρο Γούνας Δυτικής Μακεδονίας.

Νωρίτερα ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς Απόστολος Τσούκας παραχώρησε συνέντευξη σε τοπικά ΜΜΕ την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε ΕΔΩ.

Χαιρετισμό απηύθυναν κατά σειρά ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς Απόστολος Τσούκας, ο Περιφερειάρχης Δυτ. Μακεδονίας Γεώργιος Κασαπίδης, ο Δήμαρχος Καστοριάς Γιάννης Κορεντσίδης και ο Δήμαρχος Άργους Ορεστικού Πάνος Κεπαπτσόγλου. Όλοι τους στάθηκαν στη σημαντικότητα της Έκθεσης και στο τί αυτή αντιπροσωπεύει για τον τόπο μας και ευχήθηκαν να είναι αυτή η αρχή για την αναγέννηση του κλάδου.

Τις ευχές τους για την έκθεση έδωσαν, χωρίς να ανέβουν στο βήμα και η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Καστοριάς Ολυμπία Τελιγιορίδου καθώς και η επικεφαλής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσ/νικη και υποψήφια Βουλευτής ΝΔ Καστοριάς Μαρία Αντωνίου.

Επίσης τις ευχές τους απέστειλαν, ο Βουλευτής ΝΔ Καστοριάς Ζήσης Τζηκαλάγιας και η υποψήφια Βουλευτής ΝΔ Καστοριάς Αγνή Κανδύλη καθώς δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν λόγω της παρουσίασης του προγράμματος της ΝΔ και της παρουσίας τους εκεί.

Παρακάτω το πρόγραμμα της 48ης Διεθνούς Εκθέσεως Γούνας Καστοριάς

Πέμπτη 27-4-2023

Ώρες Λειτουργίας: 10:00-18:00
Fashion Gala στο Εκθεσιακό Κέντρο (Hall D): 19:00

Παρασκευή 28-4-2023

Ώρες Λειτουργίας: 10:00-18:00

Σάββατο 29-4-2023

Ώρες Λειτουργίας: 10:00-18:00

Δημήτρης Ιατρού – fonikastorias.gr

Προηγούμενο Άρθρο

Η συνέντευξη τύπου του Προέδρου του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς για την 48η ΔΕΓΚ (vid)

Επόμενο Άρθρο

Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας μας “ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ” | 27-04-2023

Τελευταία από Γούνα