Ταξί: Θα επιτρέπονται πλέον 2 άτομα, εκτός του οδηγού – Οι νέες ανακοινώσεις Χαρδαλιά

/

Αλλάζει ο αριθμός των ατόμων που επιτρέπονται μέσα στα ταξί, όπως ανακοίνωσε ουφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και διαχείρισης κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάςκατά τη διάρκεια της ενημέρωσης για την πορεία του κορονοϊού στη χώρα μας. Συγκεκριμένα ο Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε ότι στα ταξί θα επιτρέπονται πλέον 2 άτομα, πλην του οδηγού.

Παράλληλα, ο Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε ότι τα υφιστάμενα μέτρα για τον κορονοϊόπαρατείνονται για ακόμα μία εβδομάδα. Δηλαδή και για την επόμενη εβδομάδα, (από Δευτέρα 25 Ιανουαρίου), δεν θα επιτρέπεται η μετακίνηση από νομό σε νομό, θα εξακολουθούν να ισχύουν τα SMS στο 13033 και οι έντυπες δηλώσεις και θα απαγορεύεται η κυκλοφορία από τις 9 το βράδυ μέχρι τις 5 το πρωί, με τις εξαιρέσεις που προβλέπονται. Παράλληλα, η χρήση της μάσκας παραμένει υποχρεωτική τόσο σε εσωτερικούς όσο και εξωτερικούς χώρους.

Ωστόσο, όπως ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς, από την Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου ανοίγουν και τα καταστήματα ΟΠΑΠ (όχι όμως τα ΟΠΑΠ Play) υπό την προϋπόθεση πάντα ότι αυτό θα επιτραπεί από τα επιδημιολογικά δεδομένα.

Προηγούμενο Άρθρο

Η Καλλιόπη Κυριακίδου ομιλήτρια στο 4ο Συνέδριο Ηλεκτροκίνησης

Επόμενο Άρθρο

Αντιπρόεδρος Εδαφικής Συνοχής του Ε.Ο.Ε.Σ Εύξεινη Πόλη αναδείχτηκε ο Δήμαρχος Άργους Ορεστικού

Τελευταία από Ελλάδα