Τακτικό μέλος του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου Εμπορίου, Βιομηχανίας, Τουρισμού και Ναυτιλίας ο Απόστολος Τσούκας

/

Στις 29 Ιουνίου και ώρα 17:00 πραγματοποιήθηκε στο Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς (ΕΒΕΠ) η 33η Επαναληπτική Γενική Συνέλευση των Μελών του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου Εμπορίου, Βιομηχανίας, Τουρισμού και Ναυτιλίας.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των Αρχαιρεσιών, από τους υποψηφίους, ως Τακτικά Μέλη του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου εξελέγησαν οι εξής :

ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – AEGEAN VIEW VILLA

ΓΙΑΓΙΑΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ – ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε.

ΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ – VITEX Α.Ε.

ΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – VITEX Α.Ε.

ΔΕΡΜΑΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ – INTERMODAL SHIPBROKERS

ΚΑΓΚΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΚΑΓΚΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.

ΚΑΡΑΒΟΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – SEAMARK MARINE INC.

ΞΑΝΘΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ – XANTHIS S.A.

ΞΗΡΑΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – XRTC

ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΠΑΡΗΣ – STAND LINE Ι.Κ.Ε.

ΣΠΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – B.M.W. ΣΠΑΝΟΣ Α.Ε.

ΤΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – ADD GLOBAL LTD.

ΤΟΥΝΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – ΤΟΥΝΤΑΣ Γ. & Ν. ΟΕ

ΤΣΟΥΚΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ – ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΓΟΥΝΟΠΟΙΩΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ «Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ»

Ο Πρόεδρος του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίουκ. Γιαννίδης Κωνσταντίνος, πριν τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου, αφού ευχαρίστησε τα μέλη της Διοίκησης και τους συμμετέχοντες, αναφερόμενος στο έργο, που επιτέλεσε το Επιμελητήριο κατά την τελευταία τετραετία, τόνισε ότι στις κύριες προτεραιότητες του Επιμελητηρίου, ήταν η δυναμικότερη ενίσχυση των οικονομικών, επενδυτικών και εμπορικών σχέσεων Ελλάδας και Κίνας.

Το Ελληνοκινέζικο Επιμελητήριο που απαρτίζεται από σημαντικούς επιχειρηματίες του κλάδου της ελληνικής βιομηχανίας και ναυτιλίας, αποτελεί έναν φορέα ο οποίος υποστηρίζει ενεργά την ανάπτυξη του κλάδου της γούνας στην αγορά της Κίνας και η συμμετοχή του κ. Τσούκα Απόστολου ως εκπροσώπου του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς «Ο Προφήτης Ηλίας» σε αυτόν θα συμβάλει ακόμη περισσότερο προς αυτή την κατεύθυνση.

ΣΓΚ

Προηγούμενο Άρθρο

Δήμος Καστοριάς: Αγαπάμε τα ζώα, προστατεύουμε το περιβάλλον (φωτο)

Επόμενο Άρθρο

Αναστολή συμβάσεων εργασίας στον κλάδο της γουνοποιίας για τους μήνες Ιούλιο-Αύγουστο & Σεπτέμβριο | ΚΑΔ και προθεσμίες υποβολής δηλώσεων

Τελευταία από Γούνα