Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς “Ο Προφήτης Ηλίας” : 1st Kastoria Fur Shopping Festival by Kastoria International Fur Fair

/

Ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς «Ο Προφήτης Ηλίας»  ανακοινώνει την διοργάνωση του 1st Kastoria Fur Shopping Festival by Kastoria International Fur Fair. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ιδιόκτητο Κέντρο Γούνας Δυτικής Μακεδονίας του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς , από 3 έως 6 Νοεμβρίου 2016. Στο συγκεκριμένο event θα προσκληθούν περισσότεροι από 300 εμπορικοί επισκέπτες, με τα έξοδα μεταφοράς αυτών να καλύπτονται εξ ολοκλήρου από τον Σύνδεσμο Γουνοποιών Καστοριάς . Σκοπός της εκδήλωσης αυτής θα είναι να πραγματοποιηθεί  μια γιορτή για την γούνα στην περιοχή μας,  μια γιορτή της Καστοριάς  με αφορμή το ξεκίνημα της χειμερινής σεζόν. Οι πωλήσεις θα είναι χονδρικής και  λιανικής και θα δοθεί η δυνατότητα στους συναδέλφους Γουνοποιούς, να διαθέσουν κάποια από τα εμπορεύματα τους στην ιδανική χρονικά στιγμή.

Οροί συμμετοχής

  • Η τιμή ενοικίασης του χώρου για τα μέλη του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς και τους εκθέτες της 41ης Διεθνούς Έκθεσης Γούνας Καστοριάς, διαμορφώνεται στα 30€/τ.μ. πλέον Φ.Π.Α..
  • Για μη μέλη και εκθέτες η τιμή διαμορφώνεται στα 60€/τ.μ. πλέον Φ.Π.Α..

Στην περίπτωση που κάποιος δεν συμμετείχε στην 41η Διεθνή Έκθεση Γούνας Καστοριάς αλλά δηλώσει συμμετοχή για την 42η Διεθνή Έκθεση Γούνας Καστοριάς έχει δικαίωμα στην προνομιακή τιμή των 30€/τ.μ.

  • Με την επιβεβαίωση της συμμετοχής θα πρέπει να δοθεί 50% προκαταβολή ώστε να διευθετηθούν όλες οι προεργασίες του Διοργανωτή.
  • Αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται στα γραφεία του Συνδέσμου έως τις 10 Σεπτεμβρίου 2016.

Για περαιτέρω πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα γραφεία του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς (τηλ. 24670 – 22353, 24670 – 23116, 24670 – 44441).

Εκ της Διοικήσεως

Προηγούμενο Άρθρο

Συνάντηση των εκπροσώπων της γούνας με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας

Επόμενο Άρθρο

Η ταινία “The Warriors” από την Κινηματογραφική Λέσχη Καστοριάς στο θερινό σινεμά του Αρχοντικού Πηχεών σήμερα 21:30

Τελευταία από Γούνα