Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας | 7ο ΤΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε.

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας συμμετείχε με τους εκλεγμένους αντιπροσώπους του στο 7ο Τακτικό Συνέδριο της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων αιρετών Περιφερειών Ελλάδος (Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε.), το οποίο πραγματοποιήθηκε από 31.05. – 02.06.2016 στη Θεσσαλονίκη. Έντεκα (11) από τους δώδεκα (12) αντιπροσώπους παραβρέθηκαν στο συνέδριο και συμμετείχαν στις εργασίες του.

Πέντε (5) συνολικά αντιπρόσωποι συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία από τις δύο παρατάξεις του Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Οι δύο αντιπρόσωποι (Ευδοξία Μωϋσιάδου και Γιώργος Κωνσταντάς) συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο της παράταξης του ΠΑΜΕ, η οποία αναδείχτηκε πλειοψηφούσα. Οι υπόλοιποι τρεις αντιπρόσωποι (Δημήτρης Καραθανάσης, Δημήτρης Μυλωνάς και Αλέξανδρος Μάγκος) συνέπραξαν με αντιπροσώπους άλλων δύο Συλλόγων (Περιφέρειας Θεσσαλίας & Κρήτης), δημιουργώντας ένα ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο “Ενιαίο Ενωτικό και Ανεξάρτητο Ψηφοδέλτιο”, και εκλέχθηκαν και οι τρεις. Το συγκεκριμένο ψηφοδέλτιο αναδείχθηκε 5ο σε οκτώ (8) συνολικά ψηφοδέλτια, λαμβάνοντας 4 έδρες στο Γενικό Συμβούλιο και 1 έδρα στο Δ.Σ. της ΟΣΥΑΠΕ.

 

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου Υπαλλήλων

Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Ο Πρόεδρος

Καραθανάσης Α. Δημήτρης

Προηγούμενο Άρθρο

Τζαμί η Αγία Σοφία! Τελέστηκε ισλαμική λειτουργία για πρώτη φορά μετά το 1934 | NEWS247

Επόμενο Άρθρο

Οριστικός Πίνακας Κατάταξης Ανέργων σε 413 θέσεις πλήρους απασχόλησης των προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα σε Επιβλέποντες Φορείς

Τελευταία από Τοπικά Νέα