Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας: ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας εκφράζει την αλληλεγγύη του στο αγώνα των εργαζομένων των εταιρειών ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, που βρίσκονται αντιμέτωποι με την απειλή της ανεργίας και της μη καταβολής των δεδουλευμένων. Στηρίζουμε τα αιτήματά τους, όπως αυτά εκφράζονται από τις Επιτροπές Αγώνα και τα Κλαδικά τους Σωματεία για διασφάλιση όλων των θέσεων εργασίας για άμεση καταβολή των δεδουλευμένων, για την ικανοποίηση με απόλυτη προτεραιότητα πρώτα των απαιτήσεων των εργαζομένων κι όχι των τραπεζών, για να μην απολυθεί κανείς, να μην εξαναγκαστεί σε παραίτηση ή οικειοθελή αποχώρηση και για να μην οδηγηθούν στην ανεργία 12.000 εργαζόμενοι.

Ενώνουμε τη φωνή μας στο αίτημα για σταθερή εργασία, με δικαιώματα, για κάλυψη των σύγχρονων αναγκών των εργαζομένων σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, για μέτρα προστασίας όλων των ανέργων και θα προσφέρουμε πολύμορφη στήριξη στους εργαζόμενους των εταιρειών ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ στην Περιφέρειά μας.

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου Υπαλλήλων

Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Ο Πρόεδρος

Καραθανάσης Α. Δημήτρης

Προηγούμενο Άρθρο

Oλοκληρώθηκαν με εξαιρετική επιτυχία οι πρώτες 7 δράσεις της καλοκαιρινής εκστρατείας «Γίνε εξερευνητής του κόσμου» (φωτογραφίες)

Επόμενο Άρθρο

Δυναμικά ξεκινά σήμερα το 3ο Mediterranean Culture Festival in Kastoria (το σημερινό πρόγραμμα)

Τελευταία από Ελλάδα