Σύλλογος Εκπ/κών Π.Ε. Ν. Καστοριάς: Επιστημονική εκδήλωση & αιμοδοσία

//

 Προς :    

-Τα μέλη του Συλλόγου μας

-Τους γονείς μαθητών των

σχολείων Ν. Καστοριάς

-ΕΛΜΕ Καστοριάς

-Συλλόγους Εκπ/κών Π.Ε.

Δυτ. Μακεδονίας

“Πρόσκληση”

Το ΔΣ του Συλλόγου Εκπ/κών Α/θμιας Εκπ/σης Ν. Καστοριάς ενόψει της παγκόσμιας ημέρας εκπαιδευτικού (05 Οκτωβρίου) αποφάσισε την πραγματοποίηση:

  • Επιστημονικής εκδήλωσης την Τετάρτη 05 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 19:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Καστοριάς.

Εισηγητής θα είναι ο ομότιμος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων – Αντιπρόεδρος Παιδαγωγικής Εταιρείας Ελλάδος, κύριος Κωνσταντίνου Χαράλαμπο με τίτλο εισήγησης: «Η αποστολή του εκπαιδευτικού σε ένα δυσχερές σχολικό και κοινωνικό περιβάλλον».

  • Ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Καστοριάς την Πέμπτη 06 Οκτωβρίου 2022 στο ΚΑΠΗ Καστοριάς από τις 08:30πμ – 13:30 (προσέλευση έως 13:00).

Με δεδομένη τη σπουδαιότητα του θέματος της εισήγησης, και ότι το θέμα της εισήγησης του Καθηγητή, κ. Κωνσταντίνου Χαράλαμπου, αφορά, και τους εκπαιδευτικούς, αλλά και τους γονείς, ευελπιστούμε στην ενεργητική συμμετοχή και παρουσία όλων σας.

Όσον αφορά την Αιμοδοσία απευθύνουμε πρόσκληση-έκκληση σε όλους τους συναδέλφους, να στηρίξουν και να ενισχύσουν με τη συμμετοχή τους την Τράπεζα αίματος του συλλόγου. Καλούμε όλα τα μέλη του Συλλόγου να βοηθήσουν με όποιον τρόπο μπορούν, είτε δίνοντας αίμα, είτε βοηθώντας στην «κάλυψη» της απουσίας των αιμοδοτών, ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα στη λειτουργία των σχολείων. Με τη  βεβαιότητα ότι θα ανταποκριθείτε στο κάλεσμά μας, σας ευχαριστούμε εκ των  προτέρων.

Για το Δ.Σ του Συλλόγου

Η Πρόεδρος

Μαλέα Βασιλική

Η Γεν. Γραμματέας

Κώστα Θάλεια

 

Προηγούμενο Άρθρο

Σπουδαία ανακάλυψη για τον καρκίνο: Επιστήμονες εντόπισαν την πρωτεΐνη που προκαλεί τις μεταστάσεις

Επόμενο Άρθρο

Σύλλογος Εκπ/κών Π.Ε. Ν. Καστοριάς: “Συλλυπητήρια επιστολή”

Τελευταία από Εκδηλώσεις