Πραγματοποιήθηκαν οι εξετάσεις έγχρωμων ζωνών TAE KWON DO ITF για τους αθλητές του ΑΓΣ “300” (φωτογραφίες)

Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκαν οι εξετάσεις έγχρωμων ζωνών TAE KWON DO ITF για τους αθλητές του ΑΓΣ “300” στο Άργος Ορεστικό.

Πρέπει να τονιστεί ότι οι εξετάσεις έγιναν υπό την αιγίδα της ΑΟΤΕ αναγνωρισμένης ομοσπονδίας αθλητισμού και την επίβλεψη των Master Βασίλη Αλεξανδρή 8 DAΝ, Master Δημήτριο Μαλουσίδη 7 DAN, Instructor Καμπέρη Ιωάννη 5 DAN, Instructor Μουρατίδης Μιχάλης 5 DAN, τους οποίους και ο σύλλογος ευχαριστεί για την αμέριστη βοήθεια τους.

Η εμπειρία και η μεθοδικότητα του αναγνωρισμένου προπονητή μας από την Γενική Γραμματεία αθλητισμού instructor Ιωάννη Χατζηκυριακίδη 4 DAN, σε συνδυασμό με το πάθος των παιδιών έφεραν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Το ΔΣ του συλλόγου και ο πρόεδρος Γιώργος Κοσμίδης 1DAN, ευχαριστεί δημόσια τους εξεταστές που παρευρέθησαν και οι οποίοι έχουν γράψει ιστορία στο ελληνικό TAE KWON DO ITF και συγχαίρει τους αθλητές του συλλόγου για την επιτυχημένη εμφάνιση τους.

Με τιμή

Το Δ.Σ του συλλόγου

Προηγούμενο Άρθρο

Έκκληση των Γιατρών Χωρίς Σύνορα στις ελληνικές και ευρωπαϊκές Αρχές για άμεση λήψη μέτρων

Επόμενο Άρθρο

Υποβαθμισμένη η προσπάθεια για την παροχή αερίου στο Νομό Καστοριάς από τους Βουλευτές – Δημάρχους και Μ.Μ.Ε (ένας αναγνώστης)

Τελευταία από Αθλητικά