Σύλληψη δύο ημεδαπών για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην Καστοριά

Συνελήφθησαν χθες το απόγευμα στην Καστοριά, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς δύο (2) ημεδαποί, 42 και 51 χρόνων, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, κατόπιν αστυνομικού ελέγχου που διενεργήθηκε στον 42χρονο βρέθηκαν στην κατοχή του -18- δισκία χαπιών, που εμπίπτουν στις διατάξεις του νόμου περί ναρκωτικών, την κατοχή των οποίων δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει και τα οποία όπως προέκυψε είχε προμηθευτεί από 51χρονο ημεδαπό, έναντι χρηματικού ποσού.

Συνολικά κατασχέθηκαν -18- δισκία χαπιών και -2- κινητά τηλέφωνα, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

 

Προηγούμενο Άρθρο

Ευχαριστήριο του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς “Ο Προφήτης Ηλίας” στον Αστυνομικό Διευθυντή Καστοριάς

Επόμενο Άρθρο

Εορτασμός Επετείου 111 χρόνων από τη μάχη του Καστανοφύτου (φωτογραφίες)

Τελευταία από Τοπικά Νέα