Σύλληψη αλλοδαπού σε περιοχή της Καστοριάς για μεταφορά δυο μη νόμιμων μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας

Συνελήφθη χθες, (10-10-2017) το βράδυ σε περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε.) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας Καστοριάς και του Tμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, 39χρονος υπήκοος Αλβανίας, για μεταφορά δυο (2) μη νόμιμων μεταναστών.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, διαπιστώθηκε ότι ο 39χρονος οδηγός και ιδιοκτήτης του οχήματος, μετέφερε προς το εσωτερικό της χώρας, -2- υπηκόους Αλβανίας, ηλικίας 27 και 30 χρόνων, οι οποίοι είχαν εισέλθει προηγουμένως παράνομα στη χώρα.

Κατασχέθηκαν το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, -4- κινητά τηλέφωνα και -3- κάρτες SIM, ενώ προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας Καστοριάς.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Προηγούμενο Άρθρο

Νέα διάψευση της Ν.Ο.Δ.Ε. Καστοριάς περί υποψηφίων βουλευτών στο ψηφοφέλτιο της Ν.Δ.

Επόμενο Άρθρο

Ο Σύλλογος Κρητών Φοιτητών Καστοριάς “Η ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΣ” ξεκίνησε τα μαθήματα Κρητικών χορών! (πληροφορίες)

Τελευταία από Τοπικά Νέα

Kατάταξη 31 νέων Δοκίμων Αστυφυλάκων στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, στις έδρες των Διευθύνσεων Αστυνομίας Κοζάνης, Γρεβενών, Καστοριάς και Φλώρινας (φωτογραφίες)

Σήμερα 09-10-2026 τo πρωί πραγματοποιήθηκε, στις έδρες των Διευθύνσεων Αστυνομίας Κοζάνης, Γρεβενών, Καστοριάς και Φλώρινας, η