Συνεχίζεται με επιτυχία το North area Beach Volley circuit στην Καστοριά (φωτογραφίες+video)

κατηγορία : Αθλητικά/Τοπικά Νέα από

Συνεχίζεται για 2η μέρα σήμερα δίπλα από το ΔΗΝΑΚ, το north area circuit beach Volley, το κύπελλο  Βορ. Ελλάδος, το οποίο διεξάγεται για πρώτη φορά στην Καστοριά.

Οι αγώνες, τους οποίους διοργανώνει ο καταγόμενος από την Καστοριά Σπύρος Γκολίτσης σε συνεργασία με τον Δήμο μας & τον Σύλ. Μπίτς Βόλλευ Καστοριάς, ξεκίνησαν χθές με τους προκριματικούς, συνεχίζονται σήμερα με το κυρίως ταμπλό και ολοκληρώνονται αύριο το απόγευμα, με τους τελικούς ανδρών – γυναικών.

Το north area circuit beach Volley, όπως δήλωσε, μεταξύ των άλλων, στο fonikastorias.gr ο κ. Γκολίτσης, είναι ένας θεσμός που γίνεται εδώ και 11 χρόνια, αποτελεί κομμάτι του πανελλήνιου πρωταθλήματος και συμμετέχουν 30 ομάδες υψηλού επιπέδου Α1 κατηγορίας, ανδρών και γυναικών απ΄ όλη την Ελλάδα, με 60 αθλητές, μεταξύ των οποίων και η παρουσιάστρια Βίκη Χατζηβασιλείου.

Από τη μεριά του ο Αντιδήμαρχος Τεχν. Έργων – Πολεοδομίας – Κυκλοφοριακού Δήμου Καστοριάς Σωκράτης Λιάνος, στάθηκε σε όλες εκείνες τις ενέργειες που έγιναν, σε συνεννόηση με τον Σύλ. Μπίτς Βόλλευ Καστοριάς, ώστε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα το γήπεδο να είναι έτοιμο για τους συγκεκριμένους αγώνες, μετά την πρόσκληση που δέχθηκε ο Δήμος μας από τον κ. Γκολίτση, για την διεξαγωγή των αγώνων στην Καστοριά.

Ακολουθεί video με δηλώσεις & στιγμές των αγώνων