Συνεχίζεται με επιτυχία η δράση της Τροχαίας Καστοριάς «Στη ζωή με ποδήλατο» (φωτο)

κατηγορία : Τοπικά Νέα από

Με επιτυχία συνεχίζεται στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου μας, η δράση της Τροχαίας Καστοριάς «Στη ζωή με ποδήλατο».

Με τη χρήση ποδηλάτων, ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων και κατάλληλων διαδραστικών παιχνιδιών, έμπειροι τροχονόμοι, ενημερώνουν τα παιδιά, πάνω σε θέματα οδικής ασφάλειας και του κώδικα οδικής κυκλοφορίας. Παράλληλα το Σώμα Σαμαρειτών Καστοριάς, ενημερώνει τους μικρούς μας φίλους για θέματα ατιμετώπισης τροχαίων ατυχημάτων.

Μέχρι σήμερα, το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής επισκέφθηκαν και συμμετείχαν στην εν λόγω δράση, πανω από 500 μαθητές Δημοτικών Σχολείων του Νομού μας.

Σήμερα επισκέφθηκε το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής και ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Φίλ. Πετσάλνικος, ο οποίος συνεχάρη το Τμήμα Τροχαία Καστοριάς για την σημαντική αυτή πρωτοβουλία του και δεν δίστασε να βάλει το ποδηλατικό κράνος και να συμμετάσχει στη δράση αυτή.

Να σημειώσουμε, οτι η δράση της Τροχαίας θα συνεχιστεί και το Σαββατοκύριακο 9 – 10 Ιουνίου, όπου και θα ολοκληρωθεί, με ελεύθερη συμμετοχή παιδιών κάθε ηλικίας, συνοδεία των γονέων τους.