Συνεδρίαση Επιτροπής Ισότητας

/

Στη συνεδρίαση της Ειδικής Επιτροπής της Βουλής των Ελλήνων για θέματα Ισότητας, Νεολαίας και Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, Πρόεδρος της οποίας είναι η Βουλευτής Καστοριάς, Μαρία Αντωνίου, η Γενική Γραμματέα Ισότητας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Ζαφειρούλα Δημαδάμα παρουσίασε λεπτομερώς την “Ετήσια Έκθεση για τη βία στον Κυβερνοχώρο”.

Η Μαρία Αντωνίου τόνισε πως “η βία στον κυβερνοχώρο είναι μια μάστιγα της εποχής μας, ένα φλέγον ζήτημα, το οποίο έχει επικίνδυνες συνέπειες, καθώς ο κυβερνοχώρος, από χρήσιμο εργαλείο ελευθερίας της έκφρασης των χρηστών παγκοσμίως, μπορεί να μετατραπεί σε εργαλείο βίας, σε τεράστια απειλή για την ελευθερία της ανθρώπινης υπόστασης και του σεβασμού της αξιοπρέπειας και των δικαιωμάτων του ανθρώπου”.

Στη συνεδρίαση συμμετείχε και η νέα Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Συρεγγέλα, η οποία είναι η πρώτη γυναίκα που εκλέγεται σε αυτή τη θέση στα 49 χρόνια παρουσίας της Ν.Δ. στον πολιτικό βίο της χώρας.

Σημειώνεται ότι η Έλενα Ακρίτα εξελέγη Α΄ Αντιπρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ισότητας, Νεολαίας και Δικαιωμάτων του Ανθρώπου.

Γραφείο Μαρίας Αντωνίου

Προηγούμενο Άρθρο

Πολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Καστοριάς “Το Απόζαρι”: Πρόσκληση σε Τακτική Γενική Συνέλευση

Επόμενο Άρθρο

Ο νέος δίσκος του Αλέξη Γούδα “Τσιγγανογραφία”!

Τελευταία από Ελλάδα

Ενημερωτικές εκδηλώσεις σε Καστοριά και ακόμη 7 πόλεις της επικράτειας για τις δράσεις κρατικών ενισχύσεων προώθησης της Επιχειρηματικότητας του Προγράμματος Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης 2021-2017

Αθήνα, 16 Φεβρουαρίου 2024    Η Διαχειριστική Αρχή του Προγράμματος «Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση» 2021-2027 (ΔΑ ΕΣΠΑ-ΔΑΜ)