Συναυλία στις Πρέσπες | Αποχαιρετούμε το καλοκαίρι με γιορτή!

/

 Συναυλία με το Δημήτρη Ζερβουδάκη και τον Αργύρη Λούλατζη διοργανώνει το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, στην πλαζ Κούλα, στην όχθη της Μεγάλης Πρέσπας, η Κοιν. Σεπ. Gaia Prespa.

poster 2

Η πλαζ της Κούλας και το παλιό τουριστικό περίπτερο είναι χώροι ανενεργοί τα τελευταία χρόνια. Για μια βραδιά θα ζωντανέψουν, με μουσικές από δυο αγαπημένους καλλιτέχνες, στο μαγευτικό περιβάλλον της Πρέσπας, στο σημείο ακριβώς που ενώνονται οι δυο λίμνες.

Οι πόρτες για το κοινό θ’ ανοίξουν στις 6 το απόγευμα. Η είσοδος κοστίζει 10 ευρώ και περιλαμβάνει δωρεάν μεταφορά από Φλώρινα και Καστοριά, με λεωφορεία. Θα αναχωρούν, από τις 4.0 μ.μ. στη Φλώρινα από το Νέο Πάρκο, απέναντι από το ΚΤΕΛ και στην Καστοριά από την αλάνα μπροστά στο Μασούτη, δίπλα στο Εμπορικό Κέντρο.

Σημεία πώλησης εισιτηρίων:

ΦΛΩΡΙΝΑ: Lord Bar , Φατσα Καρτα Φλωρινας , Gaiganis Travel , Olympion
ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Περίπου , Kalapoutis Tours , Αϊβανούλης – έτοιμα ενδύματα

Υπάρχει δυνατότητα για ελεύθερη κατασκήνωση στο χώρο.

Περισσότερες πληροφορίες: https://www.facebook.com/gaiaprespa

Προηγούμενο Άρθρο

Έναρξη – Πρόγραμμα προπονήσεων ακαδημιών Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Επόμενο Άρθρο

Φιλικός αγώνας μπάσκετ ανδρών Α.Σ. ΕΛΙΜΕΙΑ ΚΟΖΑΝΗΣ – Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Τελευταία από Δυτική Μακεδονία

Ενημερωτικές εκδηλώσεις σε Καστοριά και ακόμη 7 πόλεις της επικράτειας για τις δράσεις κρατικών ενισχύσεων προώθησης της Επιχειρηματικότητας του Προγράμματος Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης 2021-2017

Αθήνα, 16 Φεβρουαρίου 2024    Η Διαχειριστική Αρχή του Προγράμματος «Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση» 2021-2027 (ΔΑ ΕΣΠΑ-ΔΑΜ)