Συναντήσεις του Προέδρου της ΕΟΓ Δημ. Κοσμίδη στην Αθήνα

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας Δημήτρης Κοσμίδης, συνοδευόμενος από τον κ. Λάζαρο Κάτανα μέλος του Συνδέσμου Γουνοποιών Σιάτιστας, πραγματοποίησε σειρά συναντήσεων με πολιτικούς φορείς στην Αθήνα κατά το διήμερο 13 και 14 Οκτωβρίου 2020.

Ειδικότερα ο κ. Κοσμίδης πραγματοποίησε συναντήσεις:

  • Στο Υπουργείο Εργασίας για το θέμα: «Αναστολή εργασίας των εργαζομένων στις γουνοποιητικές επιχειρήσεις»
  • Στο Υπουργείο Οικονομικών όπου και κατατέθηκε το αίτημα «Απαλλαγή ΦΠΑ αγαθών που προορίζονται για εξαγωγή ή ενδοκοινοτική παράδοση και συνδεόμενων υπηρεσιών»
  • Στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων και συγκεκριμένα με τον υπεύθυνο του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης όπου και συζητήθηκε η πορεία υλοποίησης του προγράμματος πιστοποίησης των εργαζομένων.
  • Στην Ε.Σ.Ε.Ε. μέλος της οποίας είναι η Ε.Ο.Γ. Ο Πρόεδρος Γιώργος Καρανίκας συμβάλει τα μέγιστα για την προώθηση των ζητημάτων που απασχολούν τον κλάδο της γούνας.
  • Στο Enterprise Greece ως συνέχεια προηγούμενων επαφών για την εκθεσιακή πολιτική.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας ευχαριστεί θερμά τον Βουλευτή Ν.Δ. Κοζάνης Γιώργο Αμανατίδη ο οποίος συνόδευσε την αποστολή, δείχνοντας το έντονο ενδιαφέρον του προς τον κλάδο της ελληνικής γουνοποιίας.

ΕΟΓ

Προηγούμενο Άρθρο

Οι Ελληνικές ταινίες του 61ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

Επόμενο Άρθρο

Αναδρομικό ΕΝΦΙΑ πέντε ετών για όσους αποκάλυψαν αδήλωτα τετραγωγικά

Τελευταία από Γούνα

Επιμελητήριο Καστοριάς – Επανεκκινούν οι διαδικασίες υλοποίησης της πράξης: “Συμβουλευτική υποστήριξη και αναβάθμιση δεξιοτήτων ανέργων στους τομείς μεταποιητικής δραστηριότητας & εξωστρέφειας Γουνοποιϊας”

Το Επιμελητήριο Καστοριάς ανακοινώνει ότι μετά από μια περίοδο 2 ετών και 4ων  μηνών επανεκκινούν οι