Συναντήσεις της Ολυμπίας Τελιγιορίδου με τους εργαζόμενους στο ΙΚΑ Καστοριάς και στο Κέντρο Υγείας Αργ. Ορεστικού

/

Διαδοχικές συναντήσεις με τα σωματεία των εργαζομένων του ΙΚΑ Καστοριάς και των εργαζομένων του Κέντρου Υγείας Άργους Ορεστικού είχε στο γραφείο της η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς Ολυμπία Τελιγιορίδου.

Οι εργαζόμενοι του ΙΚΑ Καστοριάς κατέθεσαν στην κ Τελιγιορίδου τους προβληματισμούς και τις προτάσεις τους, εν όψει της ενοποίησης των ταμείων σε ένα κοινό ταμείο, τον «Εθνικό Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης» (ΕΦΚΑ). Η βουλευτής άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή τις προτάσεις τους και δεσμεύτηκε την άμεση δρομολόγηση τους, σε συνεργασία με τον πρόεδρο του ΕΦΚΑ.

16409855_10209840658466963_2002540409_o

Όσον αφορά τη δεύτερη συνάντηση με το σωματείο των εργαζομένων του Κέντρου Υγείας Άργους Ορεστικού, που σημειωτέον έγινε σε άριστο κλίμα, όπως άλλωστε και των εργαζομένων του ΙΚΑ, οι εργαζόμενοι κατέθεσαν στη βουλευτή ζητήματα όπως, η συντήρηση της κτιριακής υποδομής του κέντρου και εργασιακά θέματα. Η βουλευτής πρότεινε στο σωματείο να αποταθούν μαζί στην Περιφέρεια, ώστε να προχωρήσει στην ένταξη μελέτης, με σκοπό να συντηρηθεί το εν λόγω κτίριο. Σε ότι αφορά στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι, η βουλευτής δεσμεύτηκε ότι θα μεταφέρει τα δίκαια αιτήματά τους στα αρμόδια υπουργεία για τη δρομολόγηση της υλοποίησης τους.

Γραφείο Τύπου Ολυμπίας Τελιγιορίδου

Προηγούμενο Άρθρο

Επίσκεψη Αν. Αγγελή στον χώρο Μεταπτυχιακού Προγράμματος

Επόμενο Άρθρο

Αναδείχτηκαν οι φιναλίστ σχεδιαστές του διαγωνισμού που διοργάνωσε ο ΣΕΓ σε συνεργασία με την NAFA

Τελευταία από Εκδηλώσεις