Συνάντηση του Υφ. Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης με τις τοπικές Αρχές

Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη και τους Δημάρχους της περιοχής μας, είχε το πρωί στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς, ο Υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Γιάννης Μπαλάφας.

Ο Υφυπουργός είχε μια εποικοδομητική συζήτηση με τους τοπικούς άρχοντες, κατά την διάρκεια της οποίας τέθηκαν υπ’ όψιν του μια σειρά από τρέχοντα οικονομικά και θεσμικά ζητήματα που αφορούν την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς, κυριότερα εκ των οποίων ήταν τα προβλήματα που προκάλεσε η τελευταία έντονη βροχόπτωση στην περιοχή, θέματα αποζημιώσεων, έλλειψης και διαχείρισης προσωπικού καθώς και χρηματοδότησης των οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης.

Ο κ. Μπαλάφας άκουσε με προσοχή όλα τα προβλήματα εκφράζοντας την πρόθεση του να συμβάλει άμεσα και αποφασιστικά στην αντιμετώπισή τους.

Στη συνάντηση έλαβαν μέρος η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς Ολυμπία Τελιγιορίδου, ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Σωτήρης Αδαμόπουλος, ο Δήμαρχος Καστοριάς Ανέστης Αγγελής, ο Δήμαρχος Νεστορίου Πασχάλης Γκέτσιος , ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Άργους Ορεστικού Αλέξανδρος Καράτζιος και ο συντονιστής της Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς Περικλής Ζαγάρας.

Προηγούμενο Άρθρο

Επίσκεψη του Αν. Υπουργού Εσωτερικών Γ. Μπαλάφα στην Καστοριά (video με ολόκληρη την συνέντευξη)

Επόμενο Άρθρο

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Roller Ski στην Καστοριά ! (πλούσιο φωτορεπορτάζ + video)

Τελευταία από Τοπικά Νέα