Συνάντηση του Γ. Γρηγοριάδη με το Δ.Σ. του Εργαστηρίου Λαογραφίας και Παραδοσιακού Χορού «Όρμος»

Το Εργαστήριο Λαογραφίας και Παραδοσιακού Χορού «Όρμος» από την ίδρυση του το 2016  έχει συμβάλει σημαντικότατα στην έρευνα και στην προώθηση της παράδοσης του τόπου μας. Συζητώντας με τον πρόεδρο Μιχάλη Μπινιάκο και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου, θαυμάσαμε την ζέση που επιδεικνύουν για την παράδοσή μας και την αποτελεσματικότητα των ενεργειών και εκδηλώσεων τους.

Τα σπουδαία τμήματα του «Όρμου»φέρνουν  τις συμπολίτισσες και τους συμπολίτες μας σε άμεση επαφή με την παράδοσή μας, με τους παραδοσιακούς χορούς, τη μουσική και ευρύτερα με τον πολιτισμό του τόπου μας.

Όλες και όλοι όσοι συμμετέχουμε στον Ανεξάρτητο Συνδυασμό «ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΡΑ με ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ» αναγνωρίζουμε την προσφορά του Όρμου και θεωρούμε υποχρέωση μας να στηρίξουμε και να σταθούμε δίπλα του σε κάθε προσπάθεια και δράση που πραγματοποιεί.

Γραφείο Τύπου & Επικοινωνίας του Ανεξάρτητου Συνδυασμού
ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΡΑ με ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ
 με υποψήφιο δήμαρχο Καστοριάς τον Γρηγόρη Γρηγοριάδη
Προηγούμενο Άρθρο

Έκθεση Φωτογραφίας του Μορφωτικού Συλλόγου “Η ΟΡΕΣΤΙΣ” Άργους Ορεστικού

Επόμενο Άρθρο

Η Χριστίνα Γιαζιτζίδου μεγάλη νικήτρια στο Ζαγόρι Marathon Plus 44km(2600 υψομετρική) με χρόνο 5:21:52

Τελευταία από Τοπικά Νέα