Συνάντηση της Ολ. Τελιγιορίδου και αντιπροσωπείας της ΕΟΓ με την Υφυπουργό Οικονομικών Αικατερίνη Παπανάτσιου

/

Με την Υφυπουργό Οικονομικών Αικατερίνη Παπανάτσιου συναντήθηκε η Ολυμπία Τελιγιορίδου και αντιπροσωπεία της Ελληνικής Ομοσπονδία Γούνας για την επίλυση θεμάτων που σχετίζονται με τον γουνοποιητικό κλάδο.

Συνάντηση με την Υφυπουργό Οικονομικών κ. Κατερίνα Παπανάτσιου είχαν την Τρίτη 31 Ιανουαρίου, η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς κ. Ολυμπία Τελιγιορίδου και αντιπροσωπεία της Ελληνικής Ομοσπονδία Γούνας.

Η συνάντηση έλαβε χώρα στο γραφείο της Υφυπουργού, σε πολύ καλό κλίμα, και σκοπό της ήταν η δρομολόγηση σημαντικών θεμάτων και προβλημάτων, που αποτελούν τροχοπέδη στην ανάκαμψη της γουνοποιίας.

Η συνάντηση κανονίστηκε από την κ. Τελιγιορίδου, ενώ από την πλευρά της Ελληνικής Ομοσπονδία Γούνας συμμετείχε ο πρόεδρος κ. Δημήτρης Κοσμίδης και ο επιστημονικός συνεργάτης κ. Νίκος Ρίζος.

Αναλύθηκαν από τους εκπροσώπους του Φορέα διεξοδικά τα προβλήματα αλλά και οι προτάσεις για την επίλυση τους.

Η κ. Παπανάτσιου έδειξε ενδιαφέρον και κατανόηση για τα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο της γούνας και υποσχέθηκε να εξετάσει με επιμέλεια όλα τα θέματα και να προσπαθήσει να ικανοποιήσει τα αιτήματα.

«Κατανοούμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ελληνική γουνοποιία, η οποία αποτελεί μοχλό ανάπτυξης για την περιοχή μας και τα τελευταία χρόνια βιώνει δύσκολες καταστάσεις, λόγω της διεθνούς κρίσης. Γίνεται προσπάθεια στο μέτρο του εφικτού, να επιλύσουμε τα προβλήματα, ώστε να έρθει η ανάκαμψη που τη χρειάζεται ο πολύπαθος κλάδος», δήλωσε μετά τη συνάντηση η κ. Τελιγιορίδου.

 Γραφείο Τύπου Ολυμπίας Τελιγιορίδου

Προηγούμενο Άρθρο

Ευχαριστήριο των Εκπαιδευτικών Β/θμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς για την εθελοντική αιμοδοσία

Επόμενο Άρθρο

Ημερίδα στην Καστοριά: ‘Διαταραχές του αυτιστικού φάσματος – κατανόηση και αντιμετώπιση’ (πρόγραμμα)

Τελευταία από Γούνα

Συνάντηση Μαρίας Αντωνίου-Νίκης Κεραμέως: Παράταση της αναστολής πληρωμών & της καταβολής του δώρου Πάσχα στους εργαζόμενους του κλάδου της γουνοποιίας

Η Βουλευτής Καστοριάς Μαρία Αντωνίου πραγματοποίησε χθές συνάντηση με την Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Νίκη