Συνάντηση εργασίας της Μαρίας Αντωνίου με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Λευτέρη Αυγενάκη

Η Βουλευτής Καστοριάς Μαρία Αντωνίου πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας στην Αθήνα με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρη Αυγενάκη, σε συνέχεια της δέσμευσής της στον αγροτικό κόσμο της Καστοριάς και της συνάντησης εργασίας που είχε, πριν λίγες μέρες από κοινού με αντιπροσωπεία αγροτών της περιοχής, με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Διονύση Σταμενίτη.

Η συνάντηση με τον Υπουργό είχε προγραμματιστεί να γίνει παρουσία των αγροτών της Καστοριάς, οι οποίοι, τελικά, αποφάσισαν να μη συμμετάσχουν λόγω των κινητοποιήσεών τους. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η Βουλευτής Καστοριάς παρέδωσε στον κ. Αυγενάκη, φάκελο με τα αιτήματα των αγροτών θέτοντας στη συζήτηση διεξοδικά τα προβλήματα της καστοριανής αγροτικής παραγωγής, που έχει υποστεί ζημίες τόσο από τα ακραία καιρικά φαινόμενα, όσο και από τον αθέμιτο ανταγωνισμό προϊόντων υψηλής ποιότητας (προϊόντα Π.Ο.Π. και Π.Γ.Ε.) λόγω των “ελληνοποιήσεων”.

Η Μαρία Αντωνίου δήλωσε:

Ως βουλευτής Καστοριάς, θα συνεχίσω να καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια -πάντα στο πλαίσιο της στοχευμένης και σαφούς πολιτικής του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και της κυβέρνησης- προς την κατεύθυνση της εξεύρεσης των πλέον δυνατών λύσεων στα μείζονα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι παραγωγικοί κλάδοι της ακριτικής μας Καστοριάς”.

Γραφείο Τύπου Μαρίας Αντωνίου

Προηγούμενο Άρθρο

Συνάντηση ΑΔΕΔΥ & Ν.Τ ΑΔΕΔΥ Καστοριάς για την γενική απεργία που θα γίνει στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα στις 28 Φεβρουαρίου (φωτο)

Επόμενο Άρθρο

ΔΙ.Π.Υ.Ν./Π.Υ. Καστοριάς: Διοικητικό πρόστιμο για μη διάθεση προληπτικών μέτρων μετά από καύση ξηρών χόρτων, θάμνων κ.α.

Τελευταία από Τοπικά Νέα