Συμπεράσματα της 4ης Γενικής Συνέλευσης των ΕΝ.ΔΗΜΟ.

κατηγορία : Τοπικά Νέα από

Την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018 οι ΕΝΔΗΜΟ πραγματοποίησαν την 4η Γενική Συνέλευσή τους. Μέσα από μια ουσιαστική συζήτηση καταλήξαμε σε σημαντικά συμπεράσματα:

Διαπιστώνεται κοινωνικά μια κατάρρευση στις συλλογικές διεκδικήσεις και οργανωτικές προσπάθειες με παράλληλη θεσμική αδυναμία από την τοπική αυτοδιοίκηση να παρέχει στοιχειώδη στήριξη σε όλα τα επίπεδα. Κάτι που συνολικά μεταφράζεται σε συνεχή υποβάθμιση της ποιότητας ζωής μας. Μάλιστα αναλύοντας τα θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας θεωρούμε ότι στη περιοχή μας πέρα από τα δεδομένα κοινωνικά προβλήματα, παρουσιάζονται και μεγάλα περιβαλλοντικά προβλήματα (περιστατικό μόλυνσης υδροφόρου ορίζοντα με χημικά συνθετικά, παλινωδίες γύρω από την αγορά ενός βασικού περιβαλλοντικού εργαλείου για το λιμναίο οικοσύστημα (Πολυμηχάνημα) κ.λ.π). Για την αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων απαιτείται η εγρήγορση και η συμμετοχή των μελών και των φίλων της κίνησης, καθώς πιστεύουμε ότι πρέπει να ανταποκριθούμε συλλογικά και δραστικά!
Τέλος σε ότι αφορά τη στάση μας για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, ορίστηκε επιτροπή από τα μέλη της κίνησης που θα εργαστεί για την διεύρυνσή της, προκειμένου να ξεκινήσει η συγκρότηση ενός ψηφοδελτίου. Καλούμε όλους όσους αισθάνονται Ενεργοί Δημότες να συμμετέχουν σε αυτό το εγχείρημα!

Διαβάστε αναλυτικότερα για τα συμπεράσματα, στο blog των ΕΝ.ΔΗΜΟ.

https://dimotiki-kinisi.blogspot.com/2018/10/4_24.html