Συμμετοχή του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς «Ο Προφήτης Ηλίας» με δικό του περίπτερο στην Philoxenia 2016

Ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς «Ο Προφήτης Ηλίας» στο πλαίσιο της συνεργασίας που αναπτύσσει με την ΔΕΘ – HELEXPO δηλώνει ότι θα συμμετάσχει με δικό του περίπτερο στην Philoxenia 2016 που θα πραγματοποιηθεί 18-20 Νοεμβρίου 2016 στην Θεσσαλονίκη.

Με την παρουσία αυτή ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς θέλει να προβάλλει τις δράσεις του για το 2017, προβάλλοντας παράλληλα την περιοχή μας.

Εκ της Διοικήσεως

Προηγούμενο Άρθρο

Εκδήλωση παρουσίασης της 7ης Διεθνούς Εκθέσεως Γούνας “Fur Excellence in Athens” – 2017 του ΣΕΓ (φωτογραφίες+video)

Επόμενο Άρθρο

Διακοπή νερού στην υψηλή ζώνη της πόλης μέχρι τις 14.30

Τελευταία από Γούνα

Σύσκεψη στο Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς για τα Γουνοφόρα Ζώα στο πλαίσιο Προετοιμασίας Υποβολής Φακέλου προς την Επιτροπή της Ε.Ε

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2025 στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς  Δημήτρη Σαββόπουλου με τη συμμετοχή εκπροσώπων