Συμμετοχή του Εργαστηρίου Ψηφιακών Μέσων και Στρατηγικής Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Δυτ. Μακεδονίας στην έκθεση Beyond 2024

/

Με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε ότι το Εργαστήριο Ψηφιακών Μέσων και Στρατηγικής Επικοινωνίας του Τμήματος Επικοινωνίας και Ψηφιακών Μέσων του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας συμμετέχει στην έκθεση Beyond 2024, που θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ, στο διάστημα 25-27 Απριλίου 2024.

Σας προσκαλούμε στο μεγάλο διεθνές εκθεσιακό γεγονός στον κλάδο του Ψηφιακού Μετασχηματισμού, Τεχνολογίας και Καινοτομίας και θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά στο stand C13Α, στο περίπτερο 15 και να σας παρουσιάσουμε τις καινοτόμες εφαρμογές και τα έργα του Εργαστηρίου και του Τμήματος μας.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε επιπρόσθετα ότι το Εργαστήριο Ψηφιακών Μέσων και Στρατηγικής Επικοινωνίας, συμμετέχει ενεργά και στην επικοινωνιακή υποστήριξη της έκθεσης Beyond 2024 με την δυναμική Ομάδα Επικοινωνίας και την δημιουργία ψηφιακού περιεχομένου !

H BEYOND είναι μια διεθνής έκθεση ψηφιακού μετασχηματισμού, τεχνολογίας και καινοτομίας που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στη Θεσσαλονίκη. Αποτελεί σημείο συνάντησης λαμπρών μυαλών της περιοχής, καινοτόμων εταιρειών, αλλά και τεχνολογιών αιχμής, φιλοδοξώντας να γίνει η κορυφαία διοργάνωση του είδους της στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, τη Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή.

Από την τεχνητή νοημοσύνη έως την εικονική πραγματικότητα, η έκθεση λειτουργεί ως κόμβος δικτύωσης, ανταλλαγής γνώσεων και πρακτικής εμπειρίας με πρωτοποριακές καινοτομίες. Στόχος της BEYOND είναι να προάγει τη συνεργασία και την ανταλλαγή γνώσεων και ιδεών μεταξύ των συμμετεχόντων και να ενισχύσει την ανάπτυξη καινοτόμων τεχνολογιών και επιχειρηματικών ευκαιριών.

Στο επίκεντρο της φετινής διοργάνωσης, που πραγματοποιείται στις 25-27 Απριλίου, βρίσκεται η επανάσταση της τεχνητής νοημοσύνης (AI) και οι τρόποι με τους οποίους μεταμορφώνει κάθε πτυχή της ζωής μας.

Προηγούμενο Άρθρο

Αγωνιστική δραστηριότητα του Α.Σ. Καστοριάς-Άροσις για το Σαββατοκύριακο 20 & 21 Απριλίου

Επόμενο Άρθρο

Παράταση σύνδεσης των φωτοβολταϊκών σταθμών για τους μικρούς επενδυτές της Δυτικής Μακεδονίας μετά από πρόταση του Περιφερειάρχη Γιώργου Αμανατίδη

Τελευταία από Δυτική Μακεδονία