Συλ. Εκπ/κών Α/θμιας Εκπ/σης Ν. Καστοριάς: Εκδήλωση με θέμα “Οι αξίες στη ζωή και στην εκπαίδευση” την Τετάρτη 14/09/2022

“Πρόσκληση”

Το ΔΣ του Συλλόγου Εκπ/κών Α/θμιας Εκπ/σης Ν. Καστοριάς αποφάσισε την πραγματοποίηση επιστημονικής εκδήλωσης την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 19:00 στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Καστοριάς.

Επίσημος προσκεκλημένος και εισηγητής θα είναι ο ομότιμος καθηγητής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, κος Κωνσταντίνος Γ. Μάνος με τίτλο εισήγησης: « Οι αξίες στη ζωή και στην εκπαίδευση ». Μετά το πέρας των ομιλιών θα διατεθούν δωρεάν -με κλήρωση- σε εκπαιδευτικούς από τον κύριο Κωνσταντίνο Γ. Μάνο βιβλία που έχει συγγράψει ο ίδιος. Συγκεκριμένα θα δοθούν είκοσι πέντε (25) σειρές τριών (3) βιβλίων «Επαγγελματική Συμβουλευτική», «Εισαγωγή στη Φιλοσοφία» και «Φιλοσοφία της Αγωγής».

Με δεδομένη τη σπουδαιότητα του θέματος της εισήγησης, και ότι το θέμα της εισήγησης του Καθηγητή, κ. Κωνσταντίνου Γ. Μάνου, αφορά, και τους εκπαιδευτικούς, αλλά και τους γονείς, ευελπιστούμε στην ενεργητική συμμετοχή και παρουσία όλων σας.

Για το ΔΣ

Η πρόεδρος

Μαλέα Βασιλική

Η Γεν. Γραμματέας

Κώστα Θάλεια

Προηγούμενο Άρθρο

Στην Καστοριά το 1ο φόρουμ θρησκευτικού και προσκυνηματικού τουρισμού

Επόμενο Άρθρο

Δυναμικό παρών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στην 86η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης (φωτογραφίες)

Τελευταία από Εκδηλώσεις