Συλλαλητήριο την Τετάρτη 15 Νοέμβρη 2023 SOS – Η ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ – ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;

Μετά από το συλλαλητήριο της 5ης Οκτώβρη 2022 και τις συναντήσεις με κυβερνητικά στελέχη, αποδείχθηκε για μια άλλη φορά ότι ο Νομός Καστοριάς και οι πολίτες του δεν είναι στις άμεσες προτεραιότητες των πολιτικών της κυβέρνησης.

Η κυβέρνηση πιστή στις απόψεις της για το νομό μας, όχι μόνο διατηρεί τα περσινά δεδομένα, αντιθέτως συρρικνώνει τους δικαιούχους αποκλείοντας την πλειοψηφία των μικρομεσαίων επιχειρηματιών με ότι συνέπειες έχει αυτό στην απασχόληση του Νομού μας.

Σε μια ευνομούμενη Πολιτεία και από μία κυβέρνηση που σέβεται τους πολίτες της τα θέματα αυτά θα είχαν ήδη λυθεί.

Με την διεκδίκηση εξειδικευμένων και στοχευμένων μέτρων για την περιοχή μας, η κατάληξη ήταν, με την οριστικοποίηση του επιδόματος θέρμανσης, παροχές οριζόντιες και εξίσωσή μας με περιοχές υψηλού τοπικού ΑΕΠ και μηδενικής ανεργίας.

Οι ενεργειακές ανάγκες, σε θέρμανση και ρεύμα φέτος θα είναι ακόμα πιο δυσβάσταχτες. Το εισόδημα μας εξανεμίζεται, από την ακρίβεια στα καύσιμα και σε όλα τα είδη που καταναλώνει μια οικογένεια. Το μεροκάματο πλέον θα ισοδυναμεί με ημέρα θέρμανσης.

Καλούμε όλους, όσους αισθάνονται το αίσθημα της αδικίας, όσους αισθάνονται ότι δεν “βγαίνουν”, όσους δυσκολεύονται να ζεστάνουν τα σπίτια τους, όσους δυσκολεύονται να πληρώσουν λογαριασμούς, να γεμίσουν το καλάθι στο Σούπερ Μάρκετ και  όσους θέλουν να ζήσουν την οικογένειας τους με αξιοπρέπεια να αντιδράσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στη συγκέντρωση στην Π.Ε. Καστοριάς και ώρα 13:30.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ  Ε.Κ.Κ.

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  

ΑΘΑΝ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΕΩΡΓ. ΜΑΛΕΑΣ

Προηγούμενο Άρθρο

4/4 Νίκες στο Σαββατοκύριακο για τον Α.Σ. Καστοριάς

Επόμενο Άρθρο

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 1η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων Καστοριάς

Τελευταία από Τοπικά Νέα