Συγχαρητήριο Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς για το Χρυσό μετάλλιο του Νίκου Χωλόπουλου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Κ19

Ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δημήτρης Σαββόπουλος αλλά και ολόκληρη η Περιφερειακή Αρχή εκφράζει θερμά συγχαρητήρια στον αθλητή μας Νίκο Χωλόπουλο,  αλλά και σε όλες τις ελληνικές αποστολές για τις επιτυχίες που πραγματοποίησαν στην Πολωνία, κατά τη διεξαγωγή του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Εφήβων-Νεανίδων  Κωπηλασίας Κ19.

 Τα ελληνικά πληρώματα κατέκτησαν συνολικά τρία χρυσά μετάλλια κι ένα ασημένιο.

Ο αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Μαυροχωρίου «οι Αργοναύτες», Νίκος Χωλόπουλος μαζί με τον συναθλητή του Κωνσταντίνο Γιαννούλη κατέκτησαν  στο διπλό σκιφ των Εφήβων  το χρυσό μετάλλιο και ανέβηκαν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, αποδεικνύοντας για μια ακόμη χρονιά τη δυναμική της περιοχής μας στο άθλημα, αλλά και ολόκληρης της ελληνικής αποστολής σε τέτοιες διοργανώσεις.

 Η επιτυχία τους μας κάνει όλους υπερήφανους και μας γεμίζει με αισιοδοξία, πως στο μέλλον θα υπάρξουν παρόμοιες επιτυχίες. Σημαντικός  αρωγός των προσπαθειών τους  είναι φυσικά οι προπονητές και οι γονείς τους, στους οποίους αξίζουν επίσης θερμά συγχαρητήρια.

 Εύχομαι να υπάρξουν πολύ σύντομα νέες διακρίσεις και ως Περιφέρεια θα είμαστε πάντοτε αρωγοί στην προσπάθειά τους.

Προηγούμενο Άρθρο

“Οι λιχουδιές της Όλγας”: Δείτε το σημερινό μενού 03/6

Επόμενο Άρθρο

Πρωτάθλημα Παμπαίδων U14 αγοριών της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. Κυριακή 2/6/2024 (φωτογραφίες)

Τελευταία από Αθλητικά