Συγχαρητήρια του ΣΕΓ στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Καστοριάς για την ανάδειξη της παράδοσης και της σημασίας της γουνοποιίας

O Σύνδεσμος Ελλήνων Γουνοποιών θέλει να συγχαρεί τον Διευθυντή, τους Δασκάλους και τους μαθητές του 5ου Δημοτικού Σχολείου για την εξαιρετική πρωτοβουλία τους για την ανάδειξη της παράδοσης και της σημασίας της γουνοποιίας στον τόπο μας.

Τα  έργα και οι παρουσιάσεις των παιδιών ήταν εξαιρετικά πρωτότυπα, ευφάνταστα και δημιουργικά. Τέτοιες πρωτοβουλίες αποδεικνύουν τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η εκπαιδευτική κοινότητα, υπερβαίνοντας τα στενά όρια του σχολικού προγράμματος και την ανάγκη να συνδεθεί η σχολική εκπαίδευση σε όλη την Ελλάδα με την τοπική ιστορία και παράδοση.

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Γουνοποιών στήριξε και θα συνεχίζει να στηρίζει τέτοιες πρωτοβουλίες, που αναδεικνύουν τον κλάδο αλλά και αφήνουν παρακαταθήκη για το μέλλον.  Αυτή την παρακαταθήκη ο Σύνδεσμος Ελλήνων Γουνοποιών θα αναδείξει και θα προωθήσει για να φέρουμε τους νέους κοντά στο επάγγελμα και την παράδοση μας.

 Για Το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος   Σαλαγιάννης Κωνσταντίνος

Ο Γενικός Γραμματέας Χατζησυμεωνίδης Γεώργιος

                                 

Προηγούμενο Άρθρο

Παρουσίαση των προγραμμάτων των Teachers4Europe 2016 της Π.Ε. Καστοριάς – Δ. Μακεδονίας | ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Επόμενο Άρθρο

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ Δ/ΝΤΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Τελευταία από Γούνα

Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς: Δίπλα στους γουνοποιούς που δεν έχουν ενταχθεί σε κανένα χρηματοδοτικό πρόγραμμα αποζημίωσης εξαιτίας του πολέμου Ρωσίας – Ουκρανίας

Το Δ.Σ του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς «Ο Προφήτης Ηλίας» εκφράζει την αμέριστη στήριξή του στα δίκαια