Συγχαρητήρια επιστολή του Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ προς τον ΦΑΡΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ

Ο πρόεδρος κος Δίτσιος Ναούμ και η διοίκηση του Α.Σ. Καστοριάς θα ήθελαν να συγχαρούν την ομάδα του Φάρου Κερατσινίου, που στηρίζει το «Όραμα Ελπίδας» στον αγώνα που κάνει για την κινητοποίηση του κοινού, ώστε να γίνουμε όλοι μας δότες μυελού των οστών.

Η οικογένεια του Α.Σ. Καστοριάς στηρίζει ανεπιφύλακτα την κίνηση του Φάρου Κερατσινίου για την ενίσχυση του κινήματος για τους εθελοντές δότες του μυελού των οστών, που ξεκίνησε από την ομάδα μπάσκετ της Καστοριάς τον περασμένο Μάρτιο και συνεχίστηκε κατά τη διάρκεια της τελικής φάσης του Πρωταθλήματος Εφήβων.

Τέτοιες πρωτοβουλίες δείχνουν την ανθρωπιά και το κοινωνικό πρόσωπο του αθλητισμού γι αυτό κι εμείς ευχόμαστε να βρουν κι άλλους πολλούς μιμητές, έτσι ώστε, το κίνημα για Εθελοντές Δότες του Μυελού των Οστών να γίνει μια Πανελλήνια Μπασκετική υπόθεση και όχι μόνο.

Ο Α.Σ. Καστοριάς συγχαίρει την ομάδα του Φάρου Κερατσινίου για την άνοδό της στην Α1 Εθνική κατηγορία και εύχεται να συνεχιστούν οι επιτυχίες στο χώρο του Μπάσκετ αλλά και στην κοινωνία μας.

Εκ της Διοικήσεως

Προηγούμενο Άρθρο

Νομαρχιακή Συνέλευση Μελών και Στελεχών της ΝΟΔΕ Καστοριάς (φωτογραφίες)

Επόμενο Άρθρο

Μεγάλη πτώση στο Χρηματιστήριο Αθηνών | NEWS247

Τελευταία από Τοπικά Νέα

Συνάντηση εργασίας της Μαρίας Αντωνίου με τον Γενικό Διευθυντή της εταιρείας “Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.” για τις αυξημένες ανάγκες των σχολικών μονάδων

Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε στην Αθήνα η Βουλευτής Καστοριάς, Μαρία Αντωνίου, με το Γενικό Διευθυντή της εταιρείας