Συγκέντρωση διαμαρτυρίας του ΠΑΜΕ Καστοριάς

/

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησε σήμερα το βράδυ το Π.Α.Μ.Ε απέναντι από το κτίριο της Π.Ε. Καστοριάς.

Εργαζόμενοι και συνταξιούχοι διαμαρτυρήθηκαν για τα μέτρα που έρχονται τα οποία θα είναι όπως είπαν ταφόπλακα για τους εργάτες και τους συνταξιούχους.

bscap0002

«Εμείς συνεχίζουμε τον αγώνα γιατί τα μέτρα που έρχονται θα είναι πάρα πολύ σκληρά. Δεν είναι μόνο τα εργασιακά είναι και τα ασφαλτικά και τα μνημόνια δεν σταματούν.

Θέλουν τους Έλληνες να είναι εργαζόμενοι των 200 ευρώ πλέον και εργασία με ευέλικτες μορφές, με τετράωρα, με μισή ασφάλιση. Ένας νέος που θα ασφαλιστεί σήμερα δεν θα   μπορέσει να πάρει σύνταξη γιατί δεν θα έχει συμπληρώσει τα απαιτούμενα ένσημα», δήλωσε το μέλος του Π.Α.Μ.Ε Λεωνίδας Ζέγας.

Τα μέλη του Π.Α.Μ.Ε στη συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας στους δρόμους της πόλης.

Στις εκδηλώσεις έλαβαν μέρος και συνταξιούχοι από την Αθήνα οι οποίοι πριν από λίγες μέρες κατά τη διάρκεια πορείας διαμαρτυρίας δέχτηκαν επίθεση με χημικά από τα ΜΑΤ.

bscap0003

Ε.Ψ.

Προηγούμενο Άρθρο

Μορφωτικός Σύλλογος “Η ΟΡΕΣΤΙΣ”: Εγκαίνια έκθεσης ζωγραφικής – ξυλογλυπτικής | ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Επόμενο Άρθρο

Συνάντηση για τα Καστοριανά Ραγκουτσάρια 2017

Τελευταία από Εκδηλώσεις

Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2024 – Φεστιβάλ Αυλής Μουσική Παράσταση από το Δημοτικό Ωδείο «Δημήτριος Μπαϊρακτάρης & Σουλτάνα Πετσάλνικου Μπαϊρακτάρη»

Η «Καλοκαιρινή Συναυλία» της μπάντας του Μπαϊρακτάρειου Δημοτικού Ωδείου Καστοριάς φέτος πλαισιώνεται από αγαπημένα έργα των