Στο Ρυθμό της Πόλης | Κατα κατα κατα καταρρέωωω!!! (φωτογραφίες)

/

Την έντονη ανησυχία τους εκφράζουν οι κάτοικοι της οδού Γ. Παλαιολόγου, στην περιοχή του Προφήτη Ηλία Καστοριάς, από τον υπό κατάρρευση τοίχο εγκαταλελειμμένης οικίας, ο οποίος είναι θέμα χρόνου να πέσει και να κλείσει τον δρόμο, με απρόβλεπτες συνέπειες για πεζούς και οχήματα.

Η εφημερίδα μας, έχει επισημάνει πολλές φορές την επικινδυνότητα της εγκαταλελειμμένης αυτής οικίας, η οποία βρίσκεται σε έναν πολύ κεντρικό και τουριστικό δρόμο που οδηγεί στον Προφήτη Ηλία, με καθημερινά μεγάλη κίνηση πεζών οχημάτων και μικρών παιδιών.

Ηδη η στέγη της εδώ και χρόνια έχει καταρρεύσει και τελευταία (όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες μας) πέφτουν καθημερινά σχεδόν κεραμίδια στο δρόμο με κομμάτια του τοίχου, τα παντζούρια από στιγμή σε στιγμή θα βρεθούν κι αυτά στο δρόμο, όπως και τα παλιά λούκια.

Ο κίνδυνος λοιπόν είναι μεγάλος – πέρα από την αντιαισθητική εικόνα που προκαλεί – και θα πρέπει άμεσα, σήμερα κιόλας, ο Δήμος με τις τεχνικές του υπηρεσίες αρχικά ή και όποια άλλη υπηρεσία εμπλέκεται, να επισκεφθούν την υπό κατάρρευση αυτή οικία για να εκτιμήσουν την κατάσταση και να παρέμβουν άμεσα, πρίν είναι αργά.

Προηγούμενο Άρθρο

Διακοπή υδροδότησης και στην Καστοριά στη χαμηλή ζώνη

Επόμενο Άρθρο

Ερώτηση για το αγροτικό πετρέλαιο κατέθεσαν Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Μαζί και η Μαρία Αντωνίου

Τελευταία από Στο ρυθμό της Πόλης