Στους τελικούς τα Ελληνικά κουπιά, στο Ρίο

Μετά από πολύ ωραίες κούρσες, στα ήρεμα, αυτή τη φορά, νερά του κωπηλατικού στίβου του Ρίο, τα Ελληνικά πληρώματα που συμμετείχαν σήμερα το απόγευμα στους ημιτελικούς αγώνες, πέρασαν στους τελικούς, γράφοντας, ιστορία.

80565197F42B786134B4C9578DEECB70

Συγκεκριμένα, το πλήρωμα του Ελληνικού διπλού σκίφ γυναικών, με τις Κατερίνα Νικολαϊδου και Σοφία Ασουμανάκη, τερμάτισε πρώτο στην 1η ημιτελική σειρά και θα διεκδικήσει την Πέμπτη (11/8, 16:04 ) ένα δεύτερο Ολυμπιακό μετάλλιο, μετά το χάλκινο των Γιαζιτζίδου/Τσιάβου στο Λονδίνο (διπλό σκιφ ελαφρών βαρών).

Στο τελικό όμως πέρασε και το Ελληνικό πλήρωμα της τετρακώπου άνευ ελαφρών βαρών, το οποίο, με τους Ντούσκο, Γιάνναρο, Πέτρου και Μαγδανή κατάφερε να πάρει την πρόκριση ως 3η τετράκωπος στη σειρά της από τον ημιτελικό και να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο μπορεί στον μεγάλο τελικό της Πέμπτης (11/8, 16:45).

Πάμε λοιπόν για μετάλλια. Καλή επιτυχία.

Προηγούμενο Άρθρο

Επίσκεψη της Μαρίας Αντωνίου στο Νοσοκομείο Καστοριάς

Επόμενο Άρθρο

OAEE: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης

Τελευταία από Ελλάδα

Επιστολή διαμαρτυρίας στον Κυρ. Mητσοτάκη από συλλόγους Εστίασης

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ 27/11/2023 Προς: Πρωθυπουργό της Χώρας                                                                                                             κ. Κυριάκο Μητσοτάκη Αξιότιμε κ. Πρωθυπουργέ, Πριν