Στον Σεβ. Μητροπολίτη μας ο Δ/τής της 1ης Στρατιάς

Ο Διοικητής 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγος Ηλίας Λεοντάρης επισκέφτηκε σήμερα τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καστορίας κ. Σεραφείμ, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην ακριτική μας Επαρχία, συνοδευόμενος από τον Ταξίαρχο της 9ης Ταξιαρχίας ΠΖ και τον Διοικητή του 15ου Συντάγματος.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον κ. Στρατάρχη για την επίσκεψή του και του παρουσίασε τα θέματα της περιοχής του Νομού Καστοριάς, όπως τα βιώνει καθημερινά ο Επίσκοπος και ο Κληρικός των συνόρων.

Ο Αντιστράτηγος Λεοντάρης ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη κ. Σεραφείμ για τη συνάντηση που είχαν και την εποικοδομητική συζήτηση και του δώρισε το έμβλημα της 1ης Στρατιάς, το οποίο αναπαριστά την αρχαία μακεδονική ασπίδα με τον ήλιο της Βεργίνας επί αυτής και συμβολίζει την αποφασιστικότητα, τη δύναμη και τη θέληση της 1ης Στρατιάς, να μην έλθει ποτέ σε συμβιβασμό με τους εχθρούς της.

Ο Επίσκοπος της Καστοριάς δώρισε ως ευλογία στον Διοικητής της Στρατιάς μία εικόνα του θαυματουργού και πολιούχου Αγίου Μηνά, με την ευχή ως στρατηλάτης Άγιος να προστατεύει την πορεία του και να τον ενδυναμώνει στην αποστολή του.

Πηγή: Imkastorias.gr

Προηγούμενο Άρθρο

Μισθοί πείνας : Με 100 ευρώ μικτά το μήνα δουλεύουν 127.000 εργαζόμενοι | KoolNews

Επόμενο Άρθρο

Κοινή συνεδρίαση του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς “Ο Προφήτης Ηλίας ” με το Δ.Σ. του Σ.Ε.Γ.

Τελευταία από Τοπικά Νέα