Στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων η Μαρία Αντωνίου (φωτογραφίες)

/

«Στρέφουμε τη σκέψη μας σε όλους εκείνους  που κράτησαν ψηλά τα λάβαρα των εθνικών ιδανικών και έπεσαν ηρωϊκά στα πεδία των μαχών»

Με κάθε επισημότητα και την δέουσα λαμπρότητα εορτάστηκε σήμερα Δευτέρα 21 Νοεμβρίου η Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων και στην Καστοριά.

Η Μαρία Αντωνίου παρευρέθηκε στην επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό, στην επιμνημόσυνη δέηση στην πλατεία Μακεδονομάχων, ενώ κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο Ηρώων, παρουσία των τοπικών Πολιτικών και Στρατιωτικών Αρχών.

Σήμερα γιορτάζουμε με λαμπρότητα την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων, ημέρα με έντονο συμβολισμό, εθνικό και θρησκευτικό, όχι μόνο για τη στρατιωτική οικογένεια, αλλά και για το σύνολο του ελληνικού λαού”, σημειώνει στο μήνυμά της η Μαρία Αντωνίου. “Η 21η Νοεμβρίου αποτελεί ημέρα λαμπρής εορτής, καθώς η Εκκλησία μας γιορτάζει τα Εισόδια της Θεοτόκου, Υπερμάχου Στρατηγού και προστάτιδας των ελληνικών όπλων και το Έθνος τιμά όλους όσους υπηρετούν στις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρα μας. Στρέφουμε τη σκέψη μας σε όλους εκείνους  που κράτησαν ψηλά τα λάβαρα των εθνικών ιδανικών και έπεσαν ηρωϊκά στα πεδία των μαχών, σε εκείνους που καθημερινά δίνουν τον αγώνα, εντός και εκτός της ελληνικής επικράτειας, για τη διασφάλιση του απαιτούμενου αισθήματος ασφάλειας για τον έλληνα πολίτη και τη διαφύλαξη των εθνικών μας συμφερόντων, όπου και αν αυτό απαιτηθεί. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, σε όλους σας και στις οικογένειές σας υγεία και προκοπή. Χρόνια Πολλά!

Περισσότερες φωτογραφίες στην σελίδα fb:

https://www.facebook.com/maria.antoniou.official

Γραφείο Τύπου Μαρίας Αντωνίου

Προηγούμενο Άρθρο

Η ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων γιορτάστηκε σήμερα στην Καστοριά

Επόμενο Άρθρο

Μπάσκετ Β’ Εθνική (Βορράς): Δύσκολη νίκη του Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ στην παράταση για έναν πόντο ! (αποτελέσματα+βαθμολογία)

Τελευταία από Εκδηλώσεις