«Στα βήματα της Ανατολής»: Ένα ξεχωριστό χορευτικό ταξίδι από τον Συλ. «Αθ. Χριστόπουλος» (φωτογραφίες+38λεπτο video)

κατηγορία : Εκδηλώσεις/Παράδοση/Τοπικά Νέα από

Μιά εντελώς ξεχωριστή βραδιά μνήμης, θύμησης, αναπόλησης, νοσταλγίας αλλά και συμβολισμού, απόλαυσαν οι δεκάδες συμπολίτες μας χθές, στο αρχοντικό Πηχεών, στην αυλή του Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα, στο Ντολτσό, στο πλαίσιο των Χριστοπούλειων 2017, του Συλ. «Αθ. Χριστόπουλος».

Η υπέροχη χθεσινή βραδιά «Στα βήματα της Ανατολής», μας ταξίδεψε, με τον χορό, την κίνηση και την αρμονία, από τα καταπληκτικά χορευτικά τμήματα ενηλίκων και εφήβων του Συλ. «Αθ. Χριστόπουλος», σε συνεργασία με την εξαιρετική ομάδα Μελέτης και διάδοσης Μικρασιατικού πολιτισμού «Ανατολής Ίχνη», από την Καππαδοκία μέχρι τη Μυτιλήνη.

Με την χθεσινή εκδήλωση – την οποία ο υπεύθυνος χορευτικών τμημάτων του Συλλόγου, Κώστας Μακρόπουλος αφιέρωσε στους Μικρασιάτες παππούδες του –  και την Έκθεση Φωτογραφίας την Παρασκευή 30 Ιουνίου (απέναντι από το κτίριο της Αντιπεριφέρειας Καστοριάς), πέφτει η αυλαία των Καλοκαιρινών «ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΕΙΩΝ 2017», που διοργάνωσε με τεράστια επιτυχία, ο Πολιτιστικός Σύλογος Καστοριάς «Αθ. Χριστόπουλος».

Απολαύστε το video με στιγμιότυπα της εκδήλωσης