Σε αναστολή λειτουργίας για το Σαββατοκύριακο, το Χιονοδρομικό Κέντρο Βιτσίου

Ο Σ.Χ.Ο. Καστοριάς, ενημερώνει τους φίλους του Χιονοδρομικού Κέντρου Βιτσίου ότι για το Σαββατοκύριακο 18 & 19 Φεβρουαρίου το κέντρο θα βρίσκεται σε αναστολή λειτουργίας, λόγω μη επαρκούς ποσότητας χιονιού στα πρώτα 70 μ της διαδρομής του αναβατήρα (Lift).

Από τα στελέχη του Σ.Χ.Ο.Κ. έγινε προσπάθεια να μεταφερθεί μια ποσότητα χιονιού για να διαστρωθεί, που όμως δεν ήταν εφικτό.

Έτσι επανέρχεται το θέμα της εγκατάστασης των δύο μηχανημάτων παραγωγής τεχνητού χιονιού τα οποία θα μπορούσαν εύκολα να καλύψουν την μικρή αυτή επιφάνεια και το κέντρο να λειτουργήσει χωρίς πρόβλημα.

Δυστυχώς, όμως, αν και έγινε η προμήθειά τους από τον Δήμο Καστοριάς για το χιονοδρομικό, δεν προχώρησε η εγκατάσταση και η σύνδεσή τους.

Οι ελπίδες για επαναλειτουργία του χιονοδρομικού, στρέφονται πλέον στην πρόγνωση για χιονόπτωση μέσα στις επόμενες ημέρες, που αν επαληθευτούν θα δοθεί η δυνατότητα να υλοποιηθούν και οι προγραμματισμένες επισκέψεις σχολείων της περιοχής μας στα πλαίσια του διεθνούς προγράμματος “Snow-Kidz” για την εξοικείωση των παιδιών με τα αθλήματα της χιονοδρομίας.

Από το Δ.Σ. του Σ.Χ.Ο. Καστοριάς

Προηγούμενο Άρθρο

Η Ολυμπία Τελιγιορίδου στο STAR με την Πόπη Τσαπανίδου (video)

Επόμενο Άρθρο

Ακυρώνεται η κοπή πίτας της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Καστοριάς, λόγω του ξαφνικού θανάτου του Βουλευτή της ΝΔ Βαγγέλη Μπασιάκου

Τελευταία από Τοπικά Νέα