Πηγή: NDP

Σάσα Σταμάτη: Πόρτα στο θέατρο Ακροπόλ – «Αν δεν φύγετε, ο κ. Χαραλαμπόπουλος δεν θα παίξει»

Νέο επεισόδιο σε θέατρο με πρωταγωνίστρια τη Σάσα Σταμάτη έλαβε χώρα το περασμένο Σαββατοκύριακο (11-12/12) σύμφωνα με δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών. Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, μετά το επεισόδιο στην παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου, η δημοσιογράφος θεωρείται persona non grata στο ελληνικό θέατρο, με τον ηθοποιό Βασίλη Χαραλαμπόπουλο να αρνείται να παίξει πριν εκείνη αποχωρήσει.

Πιο συγκεκριμένα, η Σάσα Σταμάτη βρέθηκε στο θέατρο Ακροπόλ, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά την παράσταση «Ο Κουρέας της Σεβίλλης» σε σκηνοθεσία Σοφίας Σπυράτου με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλου και τον Φάνη Μουρατίδη στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Αφού, λοιπόν, η Σταμάτη πήρε θέση στις πρώτες σειρές, μια ταξιθέτρια την πλησίασε και της ψιθύρισε διακριτικά πως «ο κ. Χαραλαμπόπουλος μου είπε να σας πω ότι αν δεν φύγετε, ο ίδιος δεν θα παίξει απόψε». Ακούγοντας αυτό, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, η δημοσιογράφος αποχώρησε, με την παράσταση να ξεκινά κανονικά.

Πηγή: reader.gr

Προηγούμενο Άρθρο

Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα ενίσχυσης της επιχειρησιακής ετοιμότητας του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ στην περίθαλψη και επανένταξη μεγάλων ειδών της Άγριας Πανίδας

Επόμενο Άρθρο

Στις 31 Δεκεμβρίου λήγει το πρόγραμμα επιταγών αγοράς βιβλίων 2021 του ΟΑΕΔ

Τελευταία από Ελλάδα