Ρούχα με ποιότητα και στυλ στο «Your Look»! – Επισκεφθείτε το νέο κατάστημα με γυναικεία ρούχα στον πεζόδρομο Κολοκοτρώνη

κατηγορία : Τοπικά Νέα από

Μοντέρνες και ποιοτικές προτάσεις για τη σύγχρονη γυναίκα που θέλει να ξεχωρίζει για την κομψότητα, τη φινέτσα και το άψογο στυλ προσφέρει η νέα boutique με την επωνυμία «Your Look» που άνοιξε στην καρδιά της Καστοριάς . Ενας ζεστός, φιλόξενος και με ιδιαίτερη αισθητική χώρος δημιουργήθηκε από την Ολυμπία Ρέββα, στην οδό Δημάρχου Β. Νικίδη – πεζόδρομο Κολοκοτρώνη.

Οι γυναίκες που θέλουν να ξεχωρίζουν με τις εμφανίσεις τους μπορούν να βρουν μια μεγάλη ποικιλία από ποιοτικά ρούχα, ελληνικής και ιταλικής κατασκευής. «Η φιλοσοφία μας είναι η ποιότητα και το στυλ. Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σε ενδύματα και αξεσουάρ, για γυναίκες που αγαπάνε τη μόδα, το ωραίο ντύσιμο και θέλουν ένα άψογο look από το πρωί μέχρι το βράδυ. Σας περιμένουμε όλες να δείτε τις προτάσεις μας, να δοκιμάσετε τα ρούχα μας και να τα προσαρμόσετε στο δικό σας στυλ, αλλά και στις ανάγκες σας», δηλώνει η Ολυμπία Ρέββα.

Το κατάστημα YOUR LOOK διαθέτει και eshop (www.yourlook.gr) όπου μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας και μέσω διαδικτύου, σε προσιτές τιμές.

(Πατήστε στο παρακάτω banner για να μπείτε στο eshop)

ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ