//

Πρωτότυπη διαμαρτυρία με άδειες καρέκλες του Συλλόγου Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Καστοριάς

Σε μιά πρωτότυπη συμβολική διαμαρτυρία στο πάρκο «Ολυμπιακής Φλόγας», χωρίς φυσικά κόσμο, με φόντο άδειες καρέκλες, προχώρησε πρίν λίγη ώρα, ο Σύλλογος ιδιοκτητών καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος Καστοριάς, ζητώντας Λύσεις για την επιβίωση του κλάδου.

Ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου, Πυραμίδης Γεράσιμος, διάβασε σχετική ανακοίνωση, η οποία αναφέρει τα εξής:

Σύλλογος ιδιοκτητών καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος Καστοριάς

Η σημερινή δράση είναι μία κίνηση διαμαρτυρίας του κλάδου μας με συμβολικό χαρακτήρα. Η συγκεκριμένη δράση πραγματοποιείται στις περισσότερες πόλεις της χώρας, ως συνέχεια παρόμοιων κινητοποιήσεων στην Ευρώπη.

Συμβολίζει όλους του κρίκους της επισιτιστικής αλυσίδας, που πλήττονται από την έλλειψη μέτρων στήριξης για την επιβίωσή μας. Οι καρέκλες αντιστοιχούν σε κάθε μία ειδικότητα ή κλάδο που είναι άμεσα ή έμμεσα συνεργάτες μας, από εργαζόμενους των επιχειρήσεων και τους προμηθευτές μέχρι το πλήθος άλλων με τους οποίους έχουμε καθημερινή ή περιστασιακή επαγγελματική σχέση.

Σεβόμαστε απόλυτα τις αποφάσεις των ειδικών για τους κανόνες και τα μέτρα προφύλαξης απέναντι στην καινούργια αυτή πραγματικότητα. Ωστόσο, πρέπει και οι αρμόδιοι να σεβαστούν εμάς, τις οικογένειές μας και τους κόπους τόσων ετών.

Εφόσον λοιπόν μας επιβάλλεται να δουλέψουμε κάτω από αυτές τις εξαιρετικά επιζήμιες συνθήκες και προκειμένου να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε, ζητάμε να ληφθούν άμεσα δραστικά μέτρα.

Συγκεκριμένα ζητάμε:

  1. Μείωση ΦΠΑ από 24% σε 13% και από 13% σε 6%.
  2. Μείωση ασφαλιστικών εισφορών κατά 50%.
  3. Επιδότηση κεφαλαίου επανεκκίνησης, όχι δάνειο.

Η ΕΣΤΙΑΣΗ ΑΠΑΙΤΕΙ ΔΕΝ ΕΠΑΙΤΕ!!!

Προηγούμενο Άρθρο

21 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα - 2.663 συνολικά - 147 θάνατοι

Επόμενο Άρθρο

Διακοπή υδροδότησης στην Πολυκάρπη μέχρι το μεσημέρι

Τελευταία από Uncategorized