Προσπάθειες να μετατραπεί το τμήμα Σχεδιαστών Μόδας Ενδύματος & Υποδήματος του ΙΕΚ Καστοριάς σε Σχεδιαστών Μόδας-Γούνας-Δέρματος

κατηγορία : Γούνα/Τοπικά Νέα από

Προσπάθειες  ώστε το τμήμα  Σχεδιαστών Μόδας Ενδύματος και  Υποδήματος  που λειτουργεί στο δημόσιο ΙΕΚ Καστοριάς να μετατραπεί  σε Σχεδιαστών Μόδας- Γούνας – Δέρματος, καταβάλλουν από κοινού  το δημόσιο ΙΕΚ Καστοριάς και ο  Σύνδεσμος  Γουνοποιών Καστοριάς « Ο Προφήτης Ηλίας».

Αυτό ανακοίνωσαν    ο διευθυντής του ΙΕΚ Απόστολος Τζώτζης και ο πρόεδρος του  Συνδέσμου   Γιάννης Κορεντσίδης κατά τη διάρκεια της επίσκεψης που πραγματοποίησαν  σήμερα στο 3rd Fur Shopping Festival,   οι σπουδαστές του τμήματος.

«Είναι μια συνεργασία  του  δημοσίου ΙΕΚ  και  του   Συνδέσμου  Γουνοποιών Καστοριάς η οποία ευελπιστούμε ότι θα έχει αίσιο αποτέλεσμα» , ανέφερε ο κ. Κορεντσίδης.

Κάνουμε εμείς τις προσπάθειες  πιστεύοντας ότι  και  με τη  συμπαράσταση  του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς «Ο Προφήτης Ηλίας»,  στο  τρίτο και τέταρτο  εξάμηνο που θα λειτουργήσουν του   χρόνου,  οι καταρτιζόμενοι να μπουν και σ΄αυτό το κομμάτι.

Πιστεύω ότι θα βρουν απασχόληση στην περιοχή, αλλά  ταυτόχρονα  θα εισάγουν και νέες ιδέες στο design των γουναρικών», σημείωσε ο κ. Τζώτζης.

Το τμήμα  Σχεδιαστών Μόδας- Ενδύματος και Υποδήματος λειτουργεί φέτος για πρώτη  φορά στο  δημόσιο ΙΕΚ Καστοριάς.

Ε.Ψ.