Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης αύριο σε περιοχές του Δήμου Καστοριάς

H ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. καταβάλλει διαρκείς προσπάθειες για τη μεγαλύτερη δυνατή αξιοπιστία των δικτύων και εγκαταστάσεων διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και για τη βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης ενέργειας.

Για το λόγο αυτό προγραμματίζει και υλοποιεί καθημερινά έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων, τα οποία απαιτούν προσωρινές διακοπές της ηλεκτροδότησης.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Ενώ καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για τη συντομότερη επανηλεκτροδότηση, εντούτοις, επιβάλλεται μεγάλη προσοχή, θεωρώντας ότι σε όλη την προγραμματισμένη διάρκεια διακοπής, οι αγωγοί είναι υπό τάση!

ΠΕΜΠΤΗ 2/7/20

α) ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΑΠΟ 09:00 ΕΩΣ 14:00 ΣΤΑ Δ/Δ ΒΥΣΙΝΙΑΣ-ΟΞΥΑΣ-ΠΟΛΥΚΕΡΑΣΟΥ-ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΒΙΤΣΙ.

β) ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΑΠΟ 09:00 ΕΩΣ 10:30 ΚΑΙ ΑΠΟ 13:00 ΕΩΣ 14:00 ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΜΕΣΩ ΒΙΤΣΙΟΥ ΚΑΙ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ ΑΥΤΟΥ – ΑΠΟ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΙΑΣ ΜΥΡΟΦΟΡΙΔΗ ΕΩΣ ΤΟ Δ/Δ ΤΟΙΧΙΟΥ-ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΚΕΦΑΛΑΡΙΟΥ ΕΩΣ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΤΟΙΧΙΟΥ-ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ- ΚΑΙ ΣΤΑ Δ/Δ ΚΕΦΑΛΑΡΙ -ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙ-ΤΟΙΧΙΟ-ΚΑΙ ΠΟΙΜΝΙΟΣΤΑΣΙΑ-ΒΟΥΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΕΡΟΧΩΝ ΑΥΤΩΝ- ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΔΕΥΤΙΚΑ ΤΟΙΧΙΟΥ-ΚΕΦΑΛΑΡΙΟΥ.

ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.

Προηγούμενο Άρθρο

Το fonikastorias.gr κληρώνει προσκλήσεις για την θεατρική παράσταση «Το παγκάκι» με τον Γιώργο Κιμούλη και την Φωτεινή Μπαξεβάνη στο Θέατρο Βουνού την Τετάρτη 8/7

Επόμενο Άρθρο

Σε πλήρη Λειτουργία όλες οι Υπηρεσίες της ΠΕ Καστοριάς

Τελευταία από Τοπικά Νέα