Πραγματοποιήθηκε η ετήσια γιορτή βράβευσης της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτικής Μακεδονίας (σειρά φωτογραφιών)

κατηγορία : Αθλητικά/Δυτική Μακεδονία/Εκδηλώσεις/Τοπικά Νέα από

Αθλητές  του στίβου από τη  Δυτική Μακεδονία που  διακρίθηκαν  τη  χρονιά που πέρασε, οι προπονητές τους, φορείς αλλά και εθελοντές οι οποίοι στήριξαν τον κλασσικό αθλητισμό  βραβεύτηκαν σήμερα στην ετήσια γιορτή της  ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτικής Μακεδονίας που πραγματοποιήθηκε  στο  Δημαρχείο Καστοριάς.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τους χαιρετισμούς που απηύθυναν  η βουλευτής Νέας  Δημοκρατίας Καστοριάς Μαρία Αντωνίου, ο  αντιδήμαρχος  Αθλητισμού του  Δήμου Καστοριάς Λάζαρος  Ζήσης και  το μέλος του  Δ.Σ του  ΣΕΓΑΣ Ιάκωβος Πετσούλας.

Το λόγο πήρε στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτικής Μακεδονίας Δημήτριος  Σαρρής ο οποίος  τόνισε: “Η σημερινή μέρα είναι σημαντική για την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτικής Μακεδονίας γιατί είναι το ελάχιστο που μπορούμε να προσφέρουμε σε όλους εσάς που μας  βοηθάτε  για όλες αυτές τις αθλητικές εκδηλώσεις που γίνονται στην περιοχή μας και  προπάντων για το  Run Greece.”

Στην ομιλία του  ο ειδικός  γραμματέας του  ΣΕΓΑΣ Θανάσης Ράπτης ανακοίνωσε ότι  θα γίνουν προσπάθειες  τόσο για την αναβάθμιση του αθλητισμού στην περιοχή μας όσο  και για την αναβίωση του  Γυμναστικού Ομίλου  Καστοριάς.

Παράλληλα   δήλωσε   ότι σε συζήτηση που είχε με τον αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς  Σωτήρη Αδαμόπουλο του   ανέφερε όπως είπε χαρακτηριστικά  ότι η Π.Ε Καστοριάς «βλέπει με καλό μάτι να διορθώσει τους  δυο ελαστικούς τάπητες του  γηπέδου Καστοριάς».

«Δεν είναι δυνατόν να μένει το γήπεδο κλειστό και να μην μπορούμε να κάνουμε κάποια  διοργάνωση. Αν δεν αξιοποιήσουμε κάποια πράγματα θα μείνουμε πίσω. Δεν  χρειαζόμαστε μόνο εγκαταστάσεις. Χρειαζόμαστε και  έμψυχο υλικό.  Να ξεκινήσουμε ξανά με παιδιά. Να βγάλουμε ξανά πρωταθλητές», σημείωσε ο κ.Ράπτης.

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις αθλητών, προπονητών, φορέων και εθελοντών.

Στο τέλος ανανέωσαν  όλοι το ραντεβού για την Κυριακή  13 Μαΐου που θα πραγματοποιηθεί το  Run Greece Καστοριάς.

Ε.Ψ.