(Πρίν από λίγο) Ολοκληρώθηκε η τελετή έναρξης του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στο ΤΕΙ Καστοριάς

Με την δεξίωση που πραγματοποιείται αυτή τη στιγμή στον εξωτερικό χώρο του κτιρίου του ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας Καστοριάς, ολοκληρώθηκε η τελετή έναρξης του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στη «Διαχείριση και μεταφορά φυσικού αερίου και πετρελαίου «Petroleum oil and gas management and transportation», που πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο του ΤΕΙ Καστοριάς, από την Διακρατική Ελληνο – Αζέρικη Διιδρυματική Επιτροπή MSc. MOGMAT.

Στο εν λόγω μεταπτυχιακό (που δημιουργήθηκε στο πλαίσιο εταιρικής ευθύνης του ΤΑΡ) σπουδάζουν αυτή τη στιγμή 50 απόφοιτοι όλων των σχολών, από όλη την Ελλάδα και στόχος του είναι, η παροχή υψηλής τεχνολογικής εξειδίκευσης αλλά και διοίκησης οργάνωσης οικονομικών λύσεων.

Στην εκδήλωση παρέστησαν, εκτός από τους Αζέρους επισήμους, ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής Φιλ. Πετσάλνικος, ο Υφ. Ερευνας & Θρησκευμάτων Καθηγητής Θεοδ. Πελεγρίνης, οι Βουλευτές του Νομού μας κ.κ. Ολυμπία Τελιγιορίδου & Μαρία Αντωνίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Σωτ. Αδαμόπουλος, οι Δήμαρχοι Καστοριάς & Νεστορίου κ.κ. Αν. Αγγελής και Πασχ. Γκκέτσιος, άλλοι επίσημοι προσκεκλημένοι, εκπρόσωποι φορέων, φοιτητές του εν λόγω Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών και σπουδαστές του ΤΕΙ Καστοριάς.

Προηγούμενο Άρθρο

“Συνεχίζεται η προσπάθεια και οι ενέργειες της Μαρίας Αντωνίου για παροχή Φυσικού Αερίου στην Καστοριά”

Επόμενο Άρθρο

Η Έκθεση Φωτογραφίας με θέμα: « Εν κινήσει » του « Αθ. Χριστόπουλου » (φωτογραφίες)

Τελευταία από Τοπικά Νέα