Πού πήγαν τα Χριστούγεννα; Θεατρικές βιωματικές παραστάσεις για παιδιά από τους «Φίλους της Μπαλού» και τον Δήμο Καστοριάς

/

Ο Δήμος Καστοριάς και οι «Φίλοι της Μπαλού», στο πλαίσιο του εορταστικού προγράμματος «8 με 8» σας προσκαλούν σε μια Χριστουγεννιάτικη βιωματική παράσταση για παιδιά, βασισμένη στο βιβλίο του Βαγγέλη Ηλιόπουλου ¨Που πήγαν τα Χριστούγεννα;¨

«Που πήγαν τα Χριστούγεννα; Δεν ξέρω και … ψάχνω. Η κυρία στο σχολείο μας λέει: «’Έρχονται τα Χριστούγεννα!». Και εγώ ρωτώ: «Από που; Και τώρα που δεν έχουν έρθει ακόμα, που είναι; Κι όταν φύγουν, που θα πάνε; Κι όταν έρθουν, που ακριβώς τα βρίσκει κανείς; Στα καταστήματα με τα παιχνίδια; Στις στολισμένες πλατείες; Στις γιορτές των μεγάλων ξενοδοχείων; Ή μήπως κάπου που δεν πάει το μυαλό μας, ενώ είναι τόσο απλό?»

Σε αυτή την αναζήτηση θα μας βοηθήσουν η Γεωργία Τούφα και η Μένη Κόκκινου , ενώ μουσικά θα μας συνοδεύσει ο Γιώργος Κυριακίδης.

Η εκδήλωση θα τελειώσει με καλλιτεχνικό εργαστήριο στο οποίο τα παιδιά θα φτιάξουν το δικό τους χριστουγεννιάτικο στολίδι.

!!!!!Η εκδήλωση απευθύνεται σε παιδιά 3 εως 12 χρονών. Λόγω των συνθηκών και για αποφυγή συνωστισμού θα υπάρχει περιορισμένος αριθμός ατόμων. Για κρατήσεις θέσεων μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 6936750757 κ. Μένη Κόκκινου.

!!!! Φέρτε και το τριγωνάκι σας, ίσως για να βρούμε τα Χριστούγεννα χρειαστεί να πούμε τα κάλαντα!

Πρόγραμμα παραστάσεων:

  • Σάββατο 18/12, 12-2 Πλατεία Ομονοίας
  • Κυριακή 19/12, 2-4 μμΚεντρική πλατεία ΝέαςΖούζουλης , Κοινότητα Μανιακών
  • Τετάρτη 22/12, 2-4 Πλατεία Κοινότητας Μεσοποταμίας
  • Τρίτη 28/12 ,2-4 Συνοικία Απόζαρι
  • Τετάρτη 29/12, 2-4 Πλατεία Κοινότητας Κορησού

Πέμπτη 30/12 , 2-4 Πλατεία κοινότητας Πενταβρύσου

Γραφείο Τύπου Δήμου Καστοριάς

Προηγούμενο Άρθρο

Αύριο Πέμπτη 16/12 Stavento και Ήβη Αδάμου στη «Μαγική Λιμνοπολιτεία»!

Επόμενο Άρθρο

«8 με 8»: Ήβη Αδάμου, Stavento και «Κούπες» μας χαρίζουν δύο μοναδικές μουσικές βραδιές!

Τελευταία από Εκδηλώσεις